Kwalitatieve zorghuisvesting van Jan Snel

De huisvestingsoplossingen van Jan Snel voor de zorg

Bij het ontwerpen en realiseren van zorghuisvesting is Jan Snel verantwoordelijk voor de bouw van de modules. Met jarenlange ervaring en expertise in combinatie met een uitgebreid netwerk nemen we daarmee het volledige bouwproces uit handen. Door onze modulaire bouwmethode kunnen we zelfs de capaciteit van een medisch gebouw op- en afschalen indien nodig.

Slimmer, sneller en schoner zorghuisvesting bouwen

Als specialist in modulair bouwen weet Jan Snel als geen ander dat bouwen voor de medische sector maatwerk is. Dankzij onze modulaire bouwmethode zijn we in staat om projecten 30 tot 50 procent sneller op te leveren waardoor u meer efficiëntie uit uw project haalt. Onze zorghuisvesting kan permanent worden geplaatst, maar ook tijdelijk, zodat de huisvesting hierna weer opnieuw in de markt kan worden gezet. Dit levert u veel flexibiliteit op.

Modulaire bouwoplossingen van Jan Snel voor de zorgsector

Onze huisvesting wordt, indien gewenst, turn-key opgeleverd. Hierdoor worden onze klanten volledig ontzorgd. In nauwe samenwerking met uw of onze architect werken we de projectplannen uit, vragen we de omgevingsvergunning aan en leveren het project sleutelklaar op. Indien gewenst kan de huisvesting zelfs volledig gestoffeerd en gemeubileerd worden opgeleverd. Mocht er toch een calamiteit zijn, komt de Servicedienst van Jan Snel dit graag voor u oplossen.

Meer over de voordelen van modulair bouwen

Huisvesting projecten voor de zorg door Jan Snel

Laat u inspireren door een greep uit al onze uitgevoerde zorghuisvesting opdrachten in samenwerking met Medexs. Samen met u bedenkt ons team een passende oplossing bij al uw huisvestingsvragen. Van tijdelijk tot permanent, in elk segment. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op

Urgente huisvestingsoplossingen

Bent u per direct op zoek naar tijdelijke huisvesting? Bijvoorbeeld voor uw school, kantoor of sporthal? Bekijk dan snel de mogelijkheden, of neem contact op met een van onze huisvestingsadviseurs. Wij denken graag met u mee over een passende en snelle oplossing.

Modulaire modules

Modulaire huisvesting voor medische sector

Modulair bouwen is een bouwtechniek waarbij grote delen van de zorghuisvesting in de fabriek worden vervaardigd. Het gaat om complete modules die we op de bouwplaats monteren tot één gebouw en daar voorzien van leidingwerk, elektra en alles wat er bij dat specifieke gebouw komt kijken.

Je bent wellicht ook geïnteresseerd in

Laat u hier inspireren door een greep uit al onze uitgevoerde opdrachten, van groot tot klein. Samen met u bedenkt ons team een passende oplossing bij al uw huisvestingsvragen. Zowel tijdelijk als permanent is mogelijk.

Ontdek hoe we u kunnen helpen. Neem contact op.

  • Voor al uw vragen over onze huisvestingsoplossingen.
  • Snel contact met een van onze specialisten.
  • Vul het contactformulier in of bel ons direct.
Neem contact op
Jeroen staat u graag te woord
Specialist staat u graag te woord
Jeroen Verkleij Accountmanager Kantoren & Zorg

Persoonlijk contact met onze specialist?

Specialist staat u graag te woord
Jeroen Verkleij
Specialist staat u graag te woord

Heeft u een vraag? We staan u graag te woord

Jeroen Verkleij, onze Accountmanager Kantoren & Zorg staat voor u klaar.