Bouw & industrie

INDUSTRIËLE HUISVESTING

Of het nu gaat om omvangrijke industriële bouwopdrachten in de Eemshaven of op de Maasvlakte, een directiekeet of een bouwkeet. Jan Snel levert zowel tijdelijke als permanente accommodaties op maat. Met onze ruime ervaring in tijdelijke kantoren en semi-permanente huisvesting kunnen we ook voor úw project de juiste modules leveren.

Bouw & Industrie

Elke huisvesting in de bouw & industrie is mogelijk bij
Jan Snel

Grote industriële projectorganisaties werken samen met Jan Snel voor een passend antwoord op hun huisvestingsvragen. Dit gebeurt vaak in nauwe samenwerking met verantwoordelijken van gemeenten en provincie, want goede huisvesting ter plekke voorkomt verkeersproblemen van en naar het project.

Omvangrijke industriële projecten brengen niet alleen voor de projectorganisatie zelf maar ook voor de omgeving de nodige hoofdbrekers met zich mee. Alleen al het dagelijkse forensenverkeer kan voor een chaos zorgen. Daarom is het goed tijdig na te denken over alternatieve oplossingen. Zeker bij projecten waar ook veel buitenlandse teams werkzaam zijn, is een tijdelijk verblijfsgebouw een prima oplossing.
Jan Snel biedt u verschillende oplossingen, te huur of te koop, aan:

  • Bouwkeet
  • Werfkeet
  • Kantine
  • Directiekeet
  • Schaftkeet
  • Schoonmaakmodules
  • Explosievrije modules

Op zoek naar andere oplossingen voor de bouw & industrie?

Op zoek naar andere oplossingen voor de bouw & industrie? Binnen het segment bouw & industrie voor bedrijfsleven biedt Jan Snel niet alleen bouwketen, maar ook de directiekeet, schaftkeet, schoonmaakmodule en explosievrije module aan. U vindt de verschillende mogelijkheden in ons magazine JNSNL.


Selecteer een keuze

Ja, ik neem deel aan de 18-holes wedstrijd en het dinerJa, ik neem deel aan de clinic en het dinerJa, ik neem deel aan de golfdag, maar ik neem niet deel aan het dinerNee, ik ben helaas verhinderd
Bij het diner serveren wij vlees of vis. Maak hieronder uw keuze

VleesVis

Onze bouw & industrie oplossingen in cijfers

24

In 24 uur kunnen we een bedrijfskeet plaatsen waar dan ook in Nederland. Eén telefoontje is voldoende.

1.500

We realiseren grote en kleine industriële projecten. Bij de grotere gaat het om projecten met meer dan 1.500 modules

50

De offshore modules die we bouwen en leveren wegen 50% minder dan onze reguliere modules.

3

Tijdelijke huisvestingsoplossingen bouwen we normaal tot 3 lagen hoog. Maar meer kan ook in overleg.

Huisvesting van elk formaat

Jan Snel staat voor flexibel bouwen, hoge realisatiesnelheid, ontzorging, toegevoegde waarde, modulair en circulair bouwen. De ambitie van de klant is onze ambitie en daar werken wij elke dag hard aan. Meer weten over ons?
Lees hier verder.


Selecteer een keuze

Ja, ik neem deel aan de 18-holes wedstrijd en het dinerJa, ik neem deel aan de clinic en het dinerJa, ik neem deel aan de golfdag, maar ik neem niet deel aan het dinerNee, ik ben helaas verhinderd
Bij het diner serveren wij vlees of vis. Maak hieronder uw keuze

VleesVis

Thomas-van-Voorde

Thomas - Huisvestingsadviseur Zeeland, Brabant & Limburg

Een van onze specialisten spreken? Neem contact op met een huisvestingsadviseur

Wilt u weten wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Bel ons dan of vul het contactformulier in. We nemen direct contact met u op.

Ik ga akkoord met het privacystatement