Care & Cure

Van verzorgingstehuis
tot operatiekamer

Jan Snel heeft zich in ruim 60 jaar ontwikkeld tot marktleider op het gebied van modulair bouwen. Ook voor zorgvastgoed biedt modulair bouwen veel voordeel. Van een CSA tot een operatiekamer of een compleet ziekenhuis: alles is mogelijk!

Care & Cure

Kwalitatieve huisvesting in
care & cure

Jan Snel Medical Buildings en Medexs realiseren modulaire huisvesting voor de medische sector. Door een ziekenhuis modulair te bouwen, zijn we in staat om 30 tot 50 procent sneller op te leveren waardoor u meer efficiëntie uit uw project haalt. Omdat bijvoorbeeld een laboratorium of operatiekamer wordt gebouwd onder ideale omstandigheden in de fabriek, behalen wij een constant en gecontroleerd resultaat en kunnen wij een strakke planning aanhouden. Deze efficiëntie manier van gecontroleerd bouwen, levert voordelen op in prijs, kwaliteit, doorlooptijd en duurzaamheid. Al onze huisvesting voldoet aan alle Nederlandse normen en richtlijnen.

Mogelijke oplossingen die wij bieden zijn:

 • Modulair ziekenhuis
 • Uitbreiding van een ziekenhuis
 • Laboratorium
 • Gezondheidscentrum
 • Verzorgingstehuis
 • Operatiekamer
 • Cleanroom
 • MRI-ruimte
 • Apotheek
 • Huisartsenpost
 • Hartkatheterisatiekamer
 • Ambulanceposten
 • (Poli)klinieken

Jan snel levert snelle, flexibele en efficiënte huisvesting

Onze manier van bouwen biedt ongekende voordelen voor onze opdrachtgevers. Of u nu een mobiele operatiekamer wilt bouwen, op zoek bent naar een CSA voor het ziekenhuis, ziekenhuislaboratoria of een MRI-ruimte: Jan Snel en Medexs bieden zorghuisvesting van elk formaat. Projecten worden 30 tot 50 procent eerder opgeleverd waardoor u meer efficiëntie uit uw project haalt. De huisvesting kan permanent worden geplaatst, maar ook tijdelijk, zodat de huisvesting hierna weer opnieuw in de markt kan worden gezet. Dit levert u veel flexibiliteit op. Daarnaast geven we een Geen Gezeur garantie op al onze bouwprojecten.


Selecteer een keuze

Ja, ik neem deel aan de 18-holes wedstrijd en het dinerJa, ik neem deel aan de clinic en het dinerJa, ik neem deel aan de golfdag, maar ik neem niet deel aan het dinerNee, ik ben helaas verhinderd
Bij het diner serveren wij vlees of vis. Maak hieronder uw keuze

VleesVis

Care & Cure in cijfers

2

In slechts 2 maanden tijd zette Jan Snel en Medexs in Gent voor het AZ Jan Palfijn een uitbreiding van ca. 3.800 m² neer.

38k

Al meer dan 38.000 kilometers heeft de Centrale Sterilisatie Afdeling, die Jan Snel en Medexs samen met Miele hebben ontwikkeld, over de wereld afgelegd.

3

Jan Snel en Medexs hebben in slechts 7 maanden tijd 3 volledige operatiekamers neergezet voor het Universitair Medisch Centrum Utrecht.

60

Jan Snel heeft al ruim 60 jaar ervaring in modulair bouwen en ontwikkelen van huisvesting voor ieder marktsegment.

Huisvesting van elk formaat

Jan Snel staat voor flexibel bouwen, hoge realisatiesnelheid, ontzorging, toegevoegde waarde, modulair en circulair bouwen. De ambitie van de klant is onze ambitie en daar werken wij elke dag hard aan. Meer weten over ons?
Lees hier verder.


Selecteer een keuze

Ja, ik neem deel aan de 18-holes wedstrijd en het dinerJa, ik neem deel aan de clinic en het dinerJa, ik neem deel aan de golfdag, maar ik neem niet deel aan het dinerNee, ik ben helaas verhinderd
Bij het diner serveren wij vlees of vis. Maak hieronder uw keuze

VleesVis

Jorrit-Janmaat

Jorrit Janmaat - Huisvestingsadviseur Care & Cure

Een van onze specialisten spreken? Neem contact op met een huisvestingsadviseur

Wilt u weten wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Bel ons dan of vul het contactformulier in. We nemen direct contact met u op.

Ik ga akkoord met het privacystatement