Familiebedrijf met
aanpakkers-
mentaliteit

 Jan snel

De geschiedenis van Jan Snel

Kenmerkend voor het bedrijf is de snelheid en de aanpakkersmentaliteit. Als er een kans wordt gesignaleerd, dan wordt daar meteen op ingesprongen. Zo zag Jan Snel de mogelijkheid om het rondrijden van melkbussen uit te breiden tot containers tot aan het zelf produceren van units. Dit zijn we blijven ontwikkelen en zo werd Jan Snel een volwaardige modulair bouwbedrijf. De ambitie van de klant staat voorop en daar zet iedereen bij Jan Snel zich volledig voor in.

Flexibel bouwen

Onze ervaring vindt u terug in onze manier van denken en doen, maar vooral in onze aanpak, kwaliteit en snelheid van bouwen. Want pas als je 20.075 dagen lang met die discipline bezig bent, beschik je over de knowhow, de mensen en de flexibiliteit om te komen tot verrassende oplossingen in een verbazingwekkende doorlooptijd. Daag ons uit, u zult versteld staan.

Flexibel bouwen is in een vloeiende beweging ruimte scheppen, aanpassen en teruggeven. Daarmee behoort duurzaamheid tot de essentie van wat we doen. Wij realiseren projecten in doorlooptijden of onder omstandigheden die anderen voor onmogelijk houden. Heeft u zo’n uitdaging of wilt u een mooi pand laten bouwen?

De geschiedenis van Jan Snel in cijfers

1960

Start van Jan Snel in Montfoort met het rondrijden van melkbussen. Dit werd de komende jaren uitgebreid naar unitbouw.

2009

Opening productielocatie Hulst om ook in Zuid-Nederland en België klanten van huisvesting te voorzien.

2014

Start met het bouwen van tijdelijke en permanente woonhuisvesting. Hiermee de eerste stap naar grote, modulaire bouwprojecten.

2018

Opening productielocatie Eemshaven voor de markt in Noord-Nederland en Duitsland.

Geschiedenis van Jan Snel

Wendy van Duijnhoven - Marketing & Communicatie Manager

Heeft u een vraag of opmerking? Neem contact met ons op

Wilt u weten wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen. Bel ons dan of vul het contactformulier in. We nemen direct contact met u op.

Ik ga akkoord met het privacystatement