Bedrijfsleven

Snelle, flexibele huisvesting voor het bedrijfsleven

Bent u op zoek naar een tijdelijke kantoorruimte? Of wilt u graag een permanente oplossing voor een compleet bedrijfsgebouw met binnentuin, aula en lift? Bij Jan Snel realiseren wij snelle, modulaire en flexibele huisvesting waarmee wij voor elke vraag binnen het marktsegment bedrijfsleven een volwaardige oplossing aanbieden.

Bedrijfsleven

Flexibele huisvesting voor het bedrijfsleven

Bij tijdelijke kantoren, tijdelijke stationering of horecagelegenheden denken veel mensen direct aan oncomfortabele, tochtige noodgebouwtjes. Onze moderne huisvestingsoplossingen voor bedrijven zijn echter nauwelijks van een traditioneel kantoor te onderscheiden.

Natuurlijk, we hebben nog steeds standaardmodules die we binnen een paar dagen neerzetten als bij een calamiteit snel onderdak gecreëerd moet worden. Maar ook deze noodbedrijfsmodules hebben een goed regelbaar binnenklimaat en zijn van alle gemakken voorzien. Ondanks de flexibiliteit van demontabele, tijdelijke bouw, bieden ze alle faciliteiten van een modern kantoor.

Semipermanent én permanent

Naast de standaard bedrijfsmodules leveren we ook complete bedrijfsgebouwen met desgewenst een zeer chique uitvoering. Het is de laatste jaren regelmatig voorgekomen dat een onverwacht snel groeiende onderneming ons vroeg een tijdelijke huisvesting te creëren, om tijd te creëren voor de bouw van een definitieve hoofdvestiging. Dat ging dan om fraaie tijdelijke kantoren, chique vergaderruimten, een ruime hal met lift, stenen gevel en grote glazen puien en een volledig op de klant afgestemde uitstraling. En natuurlijk voorzien van state-of-the-art ICT-bekabeling en klimaatbeheersing. Zeker geen straf om een aantal jaren in te werken.

Inmiddels zijn onze oplossingen in tijdelijke bedrijfshuisvesting zo duurzaam, dat er zelfs al klanten zijn die ‘het tijdelijke voor het permanente verwisselen’.

Snelle, flexibele en modulaire huisvesting

Onze manier van bouwen biedt ongekende voordelen voor onze opdrachtgevers. Of u op zoek bent naar ene mobiele kantoormodule, een noodmodule of een permanente bedrijfsmodules: alles is mogelijk! Projecten worden 30-50 % eerder opgeleverd waardoor u meer efficiëntie voor uw project behaalt. De huisvesting kan permanent worden geplaatst, maar ook tijdelijk waarna de huisvesting weer opnieuw in de markt kan worden gezet. Dit levert u veel flexibiliteit op. Daarnaast geven we een Geen Gezeur garantie op al onze bouwprojecten.

 


Selecteer een keuze

Ja, ik neem deel aan de 18-holes wedstrijd en het dinerJa, ik neem deel aan de clinic en het dinerJa, ik neem deel aan de golfdag, maar ik neem niet deel aan het dinerNee, ik ben helaas verhinderd
Bij het diner serveren wij vlees of vis. Maak hieronder uw keuze

VleesVis

Bedrijfsleven in cijfers

24

In 24 uur kunnen we een noodmodule plaatsen, mocht dit nodig zijn. Een telefoontje is voldoende.

28k

Het grootste, modulaire gebouw van Europa is 28.000 m2 groot en hebben we geplaatst in Amsterdam.

60

Meer dan 60 jaar ervaring in flexibel bouwen.

7

De afgelopen jaren bouwden we in meer dan 7 landen flexibele oplossingen voor het bedrijfsleven.

Huisvesting van elk formaat

Jan Snel staat voor flexibel bouwen, hoge realisatiesnelheid, ontzorging, toegevoegde waarde, modulair en circulair bouwen. De ambitie van de klant is onze ambitie en daar werken wij elke dag hard aan. Meer weten over ons?
Lees hier verder.


Selecteer een keuze

Ja, ik neem deel aan de 18-holes wedstrijd en het dinerJa, ik neem deel aan de clinic en het dinerJa, ik neem deel aan de golfdag, maar ik neem niet deel aan het dinerNee, ik ben helaas verhinderd
Bij het diner serveren wij vlees of vis. Maak hieronder uw keuze

VleesVis

Hans-Oosterhoff

Hans Oosterhoff - Huisvestingsadviseur Wonen

Een van onze specialisten spreken? Neem contact op met een huisvestingsadviseur

Wilt u weten wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Bel ons dan of vul het contactformulier in. We nemen direct contact met u op.

Ik ga akkoord met het privacystatement