Standaard, mobiele kantoorunits van hoge kwaliteit

Bedrijfsleven

Kantoorunits huren of kopen? Het kan bij Jan Snel!

Heeft u snel kantoorruimte nodig? Jan Snel biedt standaard, mobiele kantoorunits aan. Deze units zetten we binnen een paar dagen neer. Ideaal als er bijvoorbeeld bij een calamiteit snel onderdak gecreëerd moet worden. Met deze kantoorunits wordt snelheid gecombineerd met comfort. De units zijn van alle gemakken voorzien en hebben een goed regelbaar binnenklimaat. De flexibiliteit van demontabele, tijdelijke bouw biedt alle faciliteiten van een modern kantoor. De kantoorunits worden voor zowel de verhuur en de verkoop aangeboden.

Op zoek naar andere oplossingen voor bedrijfsleven?

Binnen het segment huisvesting voor bedrijfsleven biedt Jan Snel niet alleen huisvesting voor kantoorunits, maar ook permanente kantoren, showrooms, magazijnen of stationering aan. U vindt de verschillende mogelijkheden in ons magazine JNSNL.


Selecteer een keuze

Ja, ik neem deel aan de 18-holes wedstrijd en het dinerJa, ik neem deel aan de clinic en het dinerJa, ik neem deel aan de golfdag, maar ik neem niet deel aan het dinerNee, ik ben helaas verhinderd
Kantoorunit in cijfers

24

In 24 uur kunnen we een noodunit plaatsen, mocht dit nodig zijn. Een telefoontje is voldoende.

28k

Het grootste, modulaire gebouw van Europa is 28.000 m2 groot en hebben we geplaatst in Amsterdam.

55

Meer dan 55 jaar ervaring in flexibel bouwen.

7

De afgelopen jaren bouwden we in meer dan 7 landen flexibele oplossingen voor het bedrijfsleven.

Huisvesting van elk formaat

Jan Snel staat voor flexibel bouwen, hoge realisatiesnelheid, ontzorging, toegevoegde waarde, modulair en circulair bouwen. De ambitie van de klant is onze ambitie en daar werken wij elke dag hard aan. Meer weten over ons?
Lees hier verder.


Selecteer een keuze

Ja, ik neem deel aan de 18-holes wedstrijd en het dinerJa, ik neem deel aan de clinic en het dinerJa, ik neem deel aan de golfdag, maar ik neem niet deel aan het dinerNee, ik ben helaas verhinderd
Kantoorunits

Thomas van de Voorde – Huisvestingsadviseur Zeeland, Brabant & Limburg

Een van onze specialisten spreken? Neem contact op met een huisvestingsadviseur

Wilt u weten wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Bel ons dan of vul het contactformulier in. We nemen direct contact met u op.

Ik ga akkoord met het privacystatement[contact-form-7 404 "Not Found"]