• Een ideale schoonmaakunit van binnen

Een ideale
schoonmaakunit
bij u op het terrein

Bouw & Industrie

Snel geplaatst en ideaal voor Bouw & Industrie

Heeft u snel een schoonmaakunit nodig? Jan Snel biedt standaard, mobiele schoonmaakunits aan. Deze units zetten we binnen een paar dagen neer. Ideaal als er bijvoorbeeld bij een probleem snel huisvesting gecreëerd moet worden. Met deze schoonmaakunits wordt snelheid gecombineerd met comfort. De units zijn van alle gemakken voorzien en hebben een goed regelbaar binnenklimaat. De flexibiliteit van demontabele, tijdelijke bouw biedt alle faciliteiten van een moderne huisvesting. De schoonmaakunits worden voor zowel de verhuur en de verkoop aangeboden.

 

Op zoek naar andere oplossingen voor de bouw & industrie?

Binnen het segment huisvesting voor bouw & industrie  biedt Jan Snel niet alleen schoonmaakunits aan, maar ook kantoorunits, directieketen, bouwketen en kantines. U vindt de verschillende mogelijkheden in ons magazine JNSNL.


Selecteer een keuze

Ja, ik neem deel aan de 18-holes wedstrijd en het dinerJa, ik neem deel aan de clinic en het dinerJa, ik neem deel aan de golfdag, maar ik neem niet deel aan het dinerNee, ik ben helaas verhinderd
Schoonmaakunit in cijfers

24

In 24 uur kunnen we een bedrijfskeet plaatsen waar dan ook in Nederland. Eén telefoontje is voldoende.

1500

We realiseren grote en kleine industriële projecten. Bij de grotere gaat het om projecten met meer dan 1.500 units.

50

De offshore units die we bouwen en leveren wegen 50% minder dan onze reguliere units.

3

Tijdelijke huisvestingsoplossingen bouwen we normaal tot 3 lagen hoog. Maar meer kan ook in overleg.

Huisvesting van elk formaat

Jan Snel staat voor flexibel bouwen, hoge realisatiesnelheid, ontzorging, toegevoegde waarde, modulair en circulair bouwen. De ambitie van de klant is onze ambitie en daar werken wij elke dag hard aan. Meer weten over ons?
Lees hier verder.


Selecteer een keuze

Ja, ik neem deel aan de 18-holes wedstrijd en het dinerJa, ik neem deel aan de clinic en het dinerJa, ik neem deel aan de golfdag, maar ik neem niet deel aan het dinerNee, ik ben helaas verhinderd
Schoonmaakunit

Thomas van de Voorde – Huisvestingsadviseur Zeeland, Brabant & Limburg

Een van onze specialisten spreken? Neem contact op met een huisvestingsadviseur

Wilt u weten wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Bel ons dan of vul het contactformulier in. We nemen direct contact met u op.

Ik ga akkoord met het privacystatement