Leisure

Vrijetijdsvoorzieningen: flexibel, kwalitatief en op maat

In zowel de sportwereld als de evenementenbranche is de vraag naar flexibele huisvesting groot. Denk hierbij aan bijvoorbeeld kleedkamers, ontvangstruimten, sanitair en trainingscomplexen. Jan Snel is dé specialist op het gebied van maatwerk huisvesting met een flexibel karakter, zowel tijdelijk als permanent.

Van sporthal tot Viplounge

Sporthal
Trainingscomplex
Viplounge
Sanitaire ruimte
Kleedkamers (ook corona-proof!)
OntvangstruimtenOok vrijetijdsvoorzieningen bouwt Jan Snel slimmer, sneller en schoner.

Door de jarenlange ervaring als specialist in modulaire huisvesting biedt Jan Snel voor elke huisvestingsvraag een passende oplossing. Ook op het gebied van sport en events garanderen we de hoogste kwaliteit en realisatiesnelheid. Door modulair te bouwen is Jan Snel in staat om binnen no-time uw wensen te vertalen naar een prachtig eindresultaat.

Het bouwen in modules biedt een groot voordeel voor de leisure-branche, namelijk een hoge mate van flexibiliteit. Door modulair te bouwen kan de capaciteit van een bedrijfspand eenvoudig worden opgeschaald wanneer er behoefte is aan extra ruimte, en weer afgeschaald wanneer u deze ruimte niet meer nodig heeft. Daarnaast geeft modulaire bouw ons volledige controle over het bouwproces. Daardoor kunnen we altijd de hoogste kwaliteit leveren en geven we onze klanten duidelijke garanties als het gaat om planning. Jan Snel is daardoor in staat een tijdswinst van 30 tot 50 procent te realiseren ten opzichte van traditionele bouw. En dat is fijn, gezien de tijdsdruk die deze branche kent.

Meer over de voordelen van modulair bouwen

Modulair bouwen is een bouwtechniek waarbij grote delen van de huisvesting in de fabriek worden vervaardigd. Het gaat om complete modules die we op de bouwplaats monteren tot één gebouw en daar voorzien van leidingwerk, elektra en alles wat er bij dat specifieke gebouw komt kijken.

Meer over het modulaire bouwproces

Circulair bouwen betekent dat alle producten, materialen en grondstoffen telkens kunnen worden hergebruikt. Hierdoor blijft hun waarde zo veel mogelijk behouden. Dit noemen we de gesloten kringloop. Bij het gebruik van materialen wordt niet alleen naar herbestemming en hergebruik gekeken, maar ook naar de afkomst. We maken inzichtelijk wat de milieu-impact van een product is, van de wieg tot het graf. Jan Snel heeft de ambitie uitgesproken om binnen enkele jaren volledig circulair te produceren en te bouwen. En daarmee zijn we goed op weg: door onze modulaire bouwmethode zijn we in staat de CO2-uitstoot per project te halveren!

Meer over circulair bouwen

Een van onze specialisten spreken? Neem contact op met een huisvestingsadviseur

Wilt u weten wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Bel ons dan of vul het contactformulier in. We nemen direct contact met u op.