Werken

Uw werkplek: comfortabel en flexibel

‘Werken’ is een breed begrip. Wat vast staat, is dat iedereen een comfortabele werkplek verdient. Of het nu gaat om een brandweerkazerne, een strandpaviljoen, een luxe kantoorpand of een bouwkeet, Jan Snel biedt kwalitatieve, modulaire oplossingen voor iedereen, zowel permanent als tijdelijk.

Comfortabel van het eerste kopje koffie tot het laatste telefoontje

Kantoren
Stationering
Horeca
Bouw & Industrie
Blast Resistant ModuleUw werkplek slimmer, sneller en schoner gerealiseerd

Als specialist in modulair bouwen en werkgever van ruim 350 mensen, weet Jan Snel als geen ander hoe belangrijk het is om over comfortabele huisvesting voor uw medewerkers te beschikken. Door onze modulaire bouwmethode garandeert Jan Snel de hoogste kwaliteit, realisatiesnelheid en gebruikscomfort.

Jan Snel is al ruim zestig jaar een rotsvaste partner als het gaat om modulaire huisvestingsoplossingen van de hoogste kwaliteit. Inmiddels zijn onze oplossingen in tijdelijke bedrijfshuisvesting van permanente kwaliteit. Daardoor kiezen bedrijven er regelmatig voor om het pand dat voor ‘tijdelijke huisvesting’ bedoeld was, in te zetten als nieuwe permanente huisvesting. Ook qua uitstraling en voorzieningen is de tijdelijke huisvesting voor bedrijven vaak niet van permanent te onderscheiden. Denk hierbij aan chique vergaderruimten, een lift, grote glazen puien en een volledig op de klant afgestemde uitstraling. Natuurlijk voorzien van hightech ICT-voorzieningen en klimaatbeheersing. Zeker geen straf om in te werken.

Meer over Jan Snel

Modulair bouwen is een bouwtechniek waarbij grote delen van de huisvesting in de fabriek worden vervaardigd. Het gaat om complete modules die we op de bouwplaats monteren tot één gebouw en daar voorzien van leidingwerk, elektra en alles wat er bij dat specifieke gebouw komt kijken.

Meer over het modulaire bouwproces

Het bouwen in modules biedt een groot voordeel voor het bedrijfsleven, namelijk een hoge mate van flexibiliteit. Door modulair te bouwen kan de capaciteit van een bedrijfspand eenvoudig worden opgeschaald wanneer er behoefte is aan extra ruimte, en weer afgeschaald wanneer u deze ruimte niet meer nodig heeft. Daarnaast geeft modulaire bouw ons volledige controle over het bouwproces. Daardoor kunnen we altijd de hoogste kwaliteit leveren en geven we onze klanten duidelijke garanties als het gaat om planning. Jan Snel is daardoor in staat een tijdswinst van 30 tot 50 procent te realiseren ten opzichte van traditionele bouw, zo kunt u razendsnel weer aan het werk.

Meer over de voordelen van modulair bouwen

Circulair bouwen betekent dat alle producten, materialen en grondstoffen telkens kunnen worden hergebruikt. Hierdoor blijft hun waarde zo veel mogelijk behouden. Dit noemen we de gesloten kringloop. Bij het gebruik van materialen wordt niet alleen naar herbestemming en hergebruik gekeken, maar ook naar de afkomst. We maken inzichtelijk wat de milieu-impact van een product is, van de wieg tot het graf. Jan Snel heeft de ambitie uitgesproken om binnen enkele jaren volledig circulair te produceren en te bouwen. En daarmee zijn we goed op weg: door onze modulaire bouwmethode zijn we in staat de CO2-uitstoot per project te halveren!

Meer over circulair bouwen

Een van onze specialisten spreken? Neem contact op met een huisvestingsadviseur

Wilt u weten wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Bel ons dan of vul het contactformulier in. We nemen direct contact met u op.