Jan Snel Wonen wordt Daiwa House Modular Europe

Duurzaam bouwen voor toekomstbestendig wonen

Ook voor het groeiende woningtekort heeft Jan Snel slimmere, snellere en schonere oplossingen. Vanaf nu doen we dat als Daiwa House Modular Europe; een Europese organisatie met Nederlandse en Japanse roots. Daarin bundelen we decennialange ervaring en expertise in duurzame woningen van hoge kwaliteit. Natuurlijk nog steeds met modulaire bouw en met nog meer zorg voor de toekomstige bewoners en omgeving.

Appartementen

Jan Snel realiseerde al vele appartementencomplexen. Met deze huisvestingoplossing voorzien we in de vraag naar snelle bouw en betaalbare huisvesting zonder verlies van kwaliteit.

Hoogwaardige appartementen, 30 tot 50% sneller gerealiseerd


Jan Snel heeft al verschillende appartementencomplexen gerealiseerd. Met deze huisvestingoplossing in de gestapelde bouw voorzien we in de vraag van alleenstaanden naar snelle bouw en goedkope huisvesting.

De modulaire manier van bouwen van Jan Snel biedt veel voordelen bij de bouw van een appartementencomplex, zoals snelle oplevering, topkwaliteit tegen een betaalbare prijs, flexibiliteit en de ontzorging van onze opdrachtgevers. Het resultaat is kwalitatief hoogwaardige gestapelde bouw, die permanent kan blijven staan. We bouwen de woningen in onze fabriek waardoor de weersomstandigheden geen invloed hebben op het bouwproces. Daarnaast denken wij met u mee in duurzame oplossingen, gevelbekleding en kunnen wij u, waar nodig, alles uit handen nemen.


Een van onze specialisten spreken? Neem contact op met een huisvestingsadviseur

Wilt u weten wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Bel ons dan of vul het contactformulier in. We nemen direct contact met u op.