Jan Snel Wonen wordt Daiwa House Modular Europe

Duurzaam bouwen voor toekomstbestendig wonen

Ook voor het groeiende woningtekort heeft Jan Snel slimmere, snellere en schonere oplossingen. Vanaf nu doen we dat als Daiwa House Modular Europe; een Europese organisatie met Nederlandse en Japanse roots. Daarin bundelen we decennialange ervaring en expertise in duurzame woningen van hoge kwaliteit. Natuurlijk nog steeds met modulaire bouw en met nog meer zorg voor de toekomstige bewoners en omgeving.

Arbeidsmigrantenhuisvesting

Ook voor de huisvesting van arbeidsmigranten bent u bij Jan Snel aan het juiste adres. Met deze woonoplossing voorzien we in de behoefte van snelle, kwalitatieve en flexibele huisvesting voor migranten binnen gemeenten.

Kwalitatieve huisvesting voor arbeidsmigranten op hoog tempo gerealiseerd


De modulaire manier van bouwen van Jan Snel biedt veel voordelen bij de bouw van huisvesting voor arbeidsmigranten, zoals snelle oplevering, hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs en een hoge mate van flexibiliteit.

We bouwen de woningen in onze fabriek waardoor de weersomstandigheden geen invloed hebben op het bouwproces. Daarnaast denken wij met u mee in duurzame oplossingen, gevelbekleding en kunnen wij u, waar nodig, alles uit handen nemen.Een van onze specialisten spreken? Neem contact op met een huisvestingsadviseur

Wilt u weten wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Bel ons dan of vul het contactformulier in. We nemen direct contact met u op.