Snelle en flexibele arbeidsmigranten- huisvesting

Wonen

Flexibele arbeidsmigranten- huisvesting met hoogwaardige kwaliteit


Jan Snel heeft met enige regelmaat huisvesting voor migranten gerealiseerd. Met deze bouwoplossing in de gestapelde bouw voorzien we in de behoefte van snelle en flexibele huisvesting voor migranten in gemeentes.

 

De modulaire manier van bouwen van Jan Snel biedt veel voordelen bij de bouw van een appartementencomplex, zoals snelle oplevering, topkwaliteit tegen een betaalbare prijs, flexibiliteit en de ontzorging van onze opdrachtgevers. Het resultaat is kwalitatief hoogwaardige gestapelde bouw, die permanent kan blijven staan. We bouwen de woningen in onze fabriek waardoor de weersomstandigheden geen invloed hebben op het bouwproces. Door modulair te bouwen is onze huisvesting demontabel en daardoor weer opnieuw in te zetten voor andere projecten. Dit levert voor u als opdrachtgever veel flexibiliteit op.


Jan snel levert snelle, flexibele en efficiënte huisvesting

Onze manier van bouwen biedt ongekende voordelen voor onze opdrachtgevers. Of u nu een prefabhuis wilt bouwen, op zoek bent naar een snelbouwhuis, permanente woning, tijdelijke noodwoning, studentenhuisvesting of arbeidsmigrantenhuisvesting, u bent bij Jan Snel aan het goede adres. Doordat projecten 30 tot 50 procent eerder worden opgeleverd, haalt u meer efficiëntie uit uw project. De huisvesting kan permanent worden geplaatst, maar ook tijdelijk, zodat de huisvesting hierna weer opnieuw in de markt kan worden gezet.
Dit levert u veel flexibiliteit op. Daarnaast geven we een ‘Geen-Gezeur-garantie’ op al onze bouwprojecten.

Onze woonoplossingen in cijfers

12

Onze gestapelde bouw kan tot 12 verdiepingen hoog gaan.

16

Bij het project Keramus plaatsten we per dag 16 woningen, één woning per half uur.

800

800 studentenwoningen, volledig modulair gebouwd. Ons studentencomplex Ravel Residence is het grootste modulaire gebouw van Europa.

11

In slechts 11 maanden hebben we gestapelde bouw van 800 woningen neergezet.

Op zoek naar andere oplossingen voor gestapelde bouw?

Binnen het segment woonhuisvesting biedt Jan Snel niet alleen huisvesting voor appartementen aan, maar ook onder andere prefab woningen, studentenhuisvesting, arbeidsmigrantenhuisvesting, noodwoningen- en sociale huurwoningen. U vindt de verschillende mogelijkheden in ons magazine JNSNL

Huisvesting van elk formaat

Jan Snel staat voor flexibel bouwen, hoge realisatiesnelheid, ontzorging, toegevoegde waarde, modulair en circulair bouwen. De ambitie van de klant is onze ambitie en daar werken wij elke dag hard aan. Meer weten over ons?
Lees hier verder.

Huisvesting van elk formaat

Jan Snel staat voor flexibel bouwen, hoge realisatiesnelheid, ontzorging, toegevoegde waarde, modulair en circulair bouwen. De ambitie van de klant is onze ambitie en daar werken wij elke dag hard aan. Meer weten over ons?
Lees hier verder.

Een van onze specialisten spreken? Neem contact op met een huisvestingsadviseur

Wilt u weten wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Bel ons dan of vul het contactformulier in. We nemen direct contact met u op.