Jan Snel Wonen wordt Daiwa House Modular Europe

Duurzaam bouwen voor toekomstbestendig wonen

Ook voor het groeiende woningtekort heeft Jan Snel slimmere, snellere en schonere oplossingen. Vanaf nu doen we dat als Daiwa House Modular Europe; een Europese organisatie met Nederlandse en Japanse roots. Daarin bundelen we decennialange ervaring en expertise in duurzame woningen van hoge kwaliteit. Natuurlijk nog steeds met modulaire bouw en met nog meer zorg voor de toekomstige bewoners en omgeving.

Grondgebonden woningen

De ontwikkeling van onze grondgebonden, modulaire woningen ontstond vanuit de marktvraag. Aan Jan Snel de taak om ook grondgebonden, permanente woningen te leveren tegen dezelfde voorwaarden als onze andere projecten: slimmer, sneller en schoner. Het resultaat is een kwalitatief hoogwaardige woning, die ook aardbevingsbestendig geproduceerd kan worden.

Een duurzame woning die binnen enkele weken staat


De woningen worden in de fabriek geproduceerd, dat levert enorme tijdswinst op. Jan Snel heeft hierdoor slechts 16 weken voorbereidingstijd en 4 weken op de bouwlocatienodig om een woningbouwtraject kant-en-klaar op te leveren.

De woningen worden gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor de woningen het hoogste comfort voor de bewoners bieden. Natuurlijk voldoen de grondgebonden woningen van Jan Snel aan het huidige Bouwbesluit, de woningen zijn zelfs ontwikkeld aan de hand van de nieuwste BENG normen. Door middel van keuzes in afwerking kan aan de woning een klassieke of moderne uitstraling worden gegeven. Indien gewenst levert Jan Snel de woningen turn-key op.Neem contact met ons op!

Wilt u weten wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Bel ons dan of vul het formulier in. We nemen direct contact met u op.