Duurzaam wonen en klaar voor de toekomst

Wonen

Duurzaam en snel realiseerbaar


De ontwikkeling van de nul-op-de-meter-woning is ontstaan vanuit de markt. Jan Snel kreeg steeds vaker de vraag vanuit opdrachtgevers om ook woningen te leveren met duurzame maatregelen.

Een duurzame woning met topkwaliteit

De woning die we ontwikkeld hebben is het resultaat van 55 jaar ervaring in de bouwsector. De NOM-woning is standaard voorzien van een warmtepomp, koeling, een ingerichte keuken en badkamer. De productie, de bouw en het onderhoud zijn te standaardiseren en dat scheelt kostbare tijd in alle fasen van de levensduur van de woningen. In de ontwerpfase kan daarnaast gekozen worden uit een aantal verschillende soorten gevelstenen, -kleuren en duurzame gevelbekleding. Ook zijn er verschillende uitvoeringen van de plattegronden om de woningen goed aan te laten sluiten bij hun nieuwe stedenbouwkundige omgeving. Maar flexibel als we zijn, bepaalt u uiteindelijk hoe de woning eruit komt te zien. In overleg is alles mogelijk.


Jan snel levert snelle, flexibele en efficiënte huisvesting

Onze manier van bouwen biedt ongekende voordelen voor onze opdrachtgevers. Of u nu een prefab huis wil bouwen, op zoek bent naar een snelbouw huis, permanente woning, tijdelijke noodwoning, studentenhuisvesting of migrantenhuisvesting. Projecten worden 30-50% eerder opgeleverd waardoor u meer efficiëntie voor uw project behaalt. De huisvesting kan permanent worden geplaatst, maar ook tijdelijk waarna de huisvesting weer opnieuw in de markt kan worden gezet. Dit levert u veel flexibiliteit op. Daarnaast geven we een Geen Gezeur garantie op al onze bouwprojecten.

Onze woonoplossingen in cijfers

24

In 24 uur kunnen we een noodwoning plaatsen, waar ook in Nederland. Eén telefoontje is voldoende.

20

Van opdracht tot bewoonbare woonwijk, wij regelen het – als het moet – in 20 weken.

99

Voor de NAM realiseerden we 99 woningen in Groningen, waarbij we de opdrachtgever op alle fronten ontzorgden.

22

Onze kleinste woonoplossing is een woning van 22 m², inclusief badkamer, douche, toilet en keuken.

Op zoek naar andere woonoplossingen?

Binnen het segment woonhuisvesting biedt Jan Snel niet alleen huisvesting voor nom-woningen aan, maar ook prefabwoningen, studentenhuisvesting, arbeidsmigrantenhuisvesting, noodwoningen en tijdelijke woningen aan. U vind de mogelijkheden in ons magazine JNSNL.

Huisvesting van elk formaat

Jan Snel staat voor flexibel bouwen, hoge realisatiesnelheid, ontzorging, toegevoegde waarde, modulair en circulair bouwen. De ambitie van de klant is onze ambitie en daar werken wij elke dag hard aan. Meer weten over ons?
Lees hier verder.

Huisvesting van elk formaat

Jan Snel staat voor flexibel bouwen, hoge realisatiesnelheid, ontzorging, toegevoegde waarde, modulair en circulair bouwen. De ambitie van de klant is onze ambitie en daar werken wij elke dag hard aan. Meer weten over ons?
Lees hier verder.

Een van onze specialisten spreken? Neem contact op met een huisvestingsadviseur

Wilt u weten wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Bel ons dan of vul het contactformulier in. We nemen direct contact met u op.