Wonen

Nul-op-de-meter-woning

De ontwikkeling van de nul-op-de-meter-woning is ontstaan vanuit de toenemende vraag vanuit opdrachtgevers naar duurzame woningen.  Jan Snel ontwikkelde daarom deze NOM-woning; duurzaam en snel realiseerbaar.

Klaar voor een duurzame toekomst


De NOM-woning van Jan Snel is standaard voorzien van een warmtepomp, koeling, een ingerichte keuken en badkamer. De productie, de bouw en het onderhoud zijn te standaardiseren en dat scheelt kostbare tijd in alle fasen van de levensduur van de woningen.

In de ontwerpfase kan daarnaast gekozen worden uit een aantal verschillende soorten gevelstenen, -kleuren en duurzame gevelbekleding. Ook zijn er verschillende uitvoeringen van de plattegronden om de woningen goed aan te laten sluiten bij hun nieuwe stedenbouwkundige omgeving. Maar flexibel als we zijn, bepaalt u uiteindelijk hoe de woning eruit komt te zien. In overleg is alles mogelijk.Een van onze specialisten spreken? Neem contact op met een huisvestingsadviseur

Wilt u weten wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Bel ons dan of vul het contactformulier in. We nemen direct contact met u op.