Efficiënt en snel een laboratorium bouwen

Care & Cure

Tijdelijk of permanent laboratorium bouwen


Dankzij onze uitgebreide ervaring in de Care & Cure sector zijn Jan Snel en Medexs gespecialiseerd in het bouwen van laboratoria. Met hoge realisatiesnelheid, specifieke marktkennis, efficiëntie en kwaliteit bieden wij huisvesting van elk formaat.

Bij het bouwen van een (ziekenhuis)laboratorium komt specifieke kennis kijken. Jan Snel en Medexs werken samen met gerenommeerde marktpartijen, zodat aan alle regels kan worden voldaan die gelden op het gebied van veiligheid en techniek. Jan Snel is in staat om snel kwalitatief hoogwaardige, tijdelijke en permanente laboratoria neer te zetten.

Door modulair te bouwen is Jan Snel in staat om 30 tot 50 procent sneller op te leveren, zo haalt u meer efficiëntie uit uw project. Daarnaast zijn de ziekenhuislaboratoria modulair, wat betekent dat na gebruik de huisvesting weer opnieuw in de markt gezet kan worden. Dit levert veel flexibiliteit op.


Turnkey-aannemer voor de bouw van een gezondheidscentra

Jan Snel is een turnkey-aannemer: wij zorgen voor de totale coördinatie en realisatie van de meest uiteenlopende projecten in zowel binnen- als buitenland. U heeft één aanspreekpunt en indien gewenst kunnen wij u bij het bouwen van een laboratorium volledig ontzorgen. In onze brochure Flexibel bouwen in de medische sector vindt u alle informatie over onze huisvestingsoplossingen en onze dienstverlening

Care & Cure in cijfers

2

In slechts 2 maanden tijd zetten Jan Snel en Medexs in Gent voor het AZ Jan Palfijn een uitbreiding van ca. 3.800 m² neer.

38k

Al meer dan 38.000 kilometers heeft de Centrale Sterilisatie Afdeling, die Jan Snel en Medexs samen met Miele hebben ontwikkeld, over de wereld afgelegd.

3

Jan Snel en Medexs hebben in slechts 7 maanden tijd 3 volledige operatiekamers neergezet voor het Universitair Medisch Centrum Utrecht.

60

Jan Snel heeft al ruim 60 jaar ervaring in modulair bouwen en ontwikkelen van huisvesting voor ieder marktsegment.

Op zoek naar andere oplossingen
voor zorgvastgoed?

Binnen het segment Care & Cure biedt Jan Snel niet alleen huisvesting voor laboratoria, maar o.a. ook ziekenhuizen, gezondheidscentra, verzorgingstehuizen, operatiekamers of cleanrooms aan. U vindt de verschillende mogelijkheden in ons magazine JNSNL

Huisvesting van elk formaat

Jan Snel staat voor flexibel bouwen, hoge realisatiesnelheid, ontzorging, toegevoegde waarde, modulair en circulair bouwen. De ambitie van de klant is onze ambitie en daar werken wij elke dag hard aan. Meer weten over ons?
Lees hier verder.

Huisvesting van elk formaat

Jan Snel staat voor flexibel bouwen, hoge realisatiesnelheid, ontzorging, toegevoegde waarde, modulair en circulair bouwen. De ambitie van de klant is onze ambitie en daar werken wij elke dag hard aan. Meer weten over ons?
Lees hier verder.

Een van onze specialisten spreken? Neem contact op met een huisvestingsadviseur

Wilt u weten wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Bel ons dan of vul het formulier in. We nemen direct contact met u op.