Zorg

Centrale Sterilisatieruimten

Staat er een verbouwing van uw Centrale Sterilisatieruimte (CSA) op de planning? Jan Snel en Medexs bieden  highcare CSA’s aan, in zowel permanente als tijdelijke vorm.

CSA’s van de hoogste kwaliteit


Eén van de vele mogelijkheden is de permanente CSA van Jan Snel. Deze is voorzien van zonering, technische installaties, thermodesinfectoren en autoclaven. Een andere unieke oplossing is de tijdelijke CSA, ontwikkeld in samenwerking met Miele.

De mobiele CSA is geheel verplaatsbaar en inzetbaar voor diverse huurperiodes. Jan Snel en Medexs werken samen met gerenommeerde marktpartijen, zodat aan alle regels en cleanroomnormen kan worden voldaan die gelden op het gebied van veiligheid en techniek. Jan Snel en Medexs zijn in staat om snel kwalitatief hoogwaardige, tijdelijke en permanente CSA’s neer te zetten. Door modulair te bouwen is Jan Snel in staat om 30 tot 50 procent sneller op te leveren, zo haalt u meer efficiëntie uit uw project.


Benieuwd naar meer zorgoplossingen van Jan Snel?

Gezondheidscentra
Laboratoria
Ziekenhuizen
OperatiekamersEen van onze specialisten spreken? Neem contact op met een huisvestingsadviseur

Wilt u weten wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Bel ons dan of vul het contactformulier in. We nemen direct contact met u op.