Zorg

Operatiekamers

Dankzij onze uitgebreide ervaring in de medische sector zijn Jan Snel en Medexs gespecialiseerd in het bouwen van operatiekamers. Met een hoge realisatiesnelheid, specifieke marktkennis, efficiëntie en kwaliteit biedt Jan Snel dé oplossing.

Hybride OK’s, standalone OK’s en OK-complexen


Voor het bouwen van een hybride OK, standalone operatiekamer of OK-complex volgens klasse 1, prestatieniveau 1 (conform WIP-richtlijn), aangesloten op bestaande huisvesting en installaties bent u bij Jan Snel en Medexs aan het juiste adres. Wij werken samen met gerenommeerde marktpartijen, zodat aan regels kan worden voldaan die gelden op het gebied van veiligheid en techniek.

Jan Snel en Medexs zijn in staat om snel kwalitatief hoogwaardige, tijdelijke en permanente laboratoria neer te zetten. Door modulair te bouwen kan Jan Snel 30 tot 50 procent sneller leveren, zo haalt u meer efficiëntie uit uw project. Ook hybride operatiekamers behoren tot de mogelijkheden. De huisvesting is modulair, wat betekent dat na tijdelijk gebruik de huisvesting weer opnieuw in de markt gezet kan worden. Dit levert veel flexibiliteit op. Er wordt echter steeds vaker gekozen voor een permanente, modulaire oplossing.Neem contact met ons op!

Wilt u weten wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Bel ons dan of vul het formulier in. We nemen direct contact met u op.