Elke oplossing is mogelijk binnen Care & Cure

Care & Cure

Een ambulancepost, hartkatheterisatie- kamer of een polikliniek


Dankzij onze uitgebreide ervaring in de Care & Cure sector zijn Jan Snel en Medexs gespecialiseerd in het bouwen van verschillende vormen van zorghuisvesting. Met hoge realisatiesnelheid, specifieke marktkennis, efficiëntie en kwaliteit bieden wij huisvesting van elk formaat.

Bij het bouwen van zorghuisvesting komt specifieke kennis kijken. Jan Snel en Medexs werken samen met gerenommeerde marktpartijen, zodat aan alle regels en eisen kan worden voldaan die gelden op het gebied van veiligheid. Het bouwen van bijvoorbeeld een MRI-ruimte vereist expertise. Door de ervaring in het Care & Cure segment hebben Jan Snel en Medexs het ontwerp tot en met de uitvoering van de ruimte doordacht: zo krijgt u een MRI-ruimte compleet uitgerust met een Faraday-kooi. Jan Snel en Medexs zijn in staat om snel kwalitatief hoogwaardige, tijdelijke en permanente zorghuisvesting neer te zetten.

Door modulair te bouwen is Jan Snel in staat om 30 tot 50 procent sneller op te leveren, zo haalt u meer efficiëntie uit uw project. Daarnaast is de huisvesting modulair, wat betekent dat na gebruik de huisvesting weer opnieuw in de markt gezet kan worden. Dit levert veel flexibiliteit op.


Turnkey-aannemer voor zorghuisvesting

Jan Snel is een turnkey-aannemer: wij zorgen voor de totale coördinatie en realisatie van de meest uiteenlopende projecten in zowel binnen- als buitenland. U heeft één aanspreekpunt en indien gewenst kunnen wij u bij het bouwen van een laboratorium volledig ontzorgen. In onze brochure Flexibel bouwen in de medische sector vindt u alle informatie over onze huisvestingsoplossingen en onze dienstverlening

Care & Cure in cijfers

2

In slechts 2 maanden tijd zetten Jan Snel en Medexs in Gent voor het AZ Jan Palfijn een uitbreiding van ca. 3.800 m² neer.

38k

Al meer dan 38.000 kilometers heeft de Centrale Sterilisatie Afdeling, die Jan Snel en Medexs samen met Miele hebben ontwikkeld, over de wereld afgelegd.

3

Jan Snel en Medexs hebben in slechts 7 maanden tijd 3 volledige operatiekamers neergezet voor het Universitair Medisch Centrum Utrecht.

60

Jan Snel heeft al ruim 60 jaar ervaring in modulair bouwen en ontwikkelen van huisvesting voor ieder marktsegment.

Op zoek naar andere oplossingen voor zorgvastgoed?

Binnen het segment care & cure bieden Jan Snel en Medexs verschillende zorghuisvesting zoals modulaire ziekenhuizen, ambulancepost, hartkatherisatiekamers, steriel magazijn, nucleaire geneescentra, behandelruimtes, verzorgingstehuizen en operatiekamers aan. Bekijk de mogelijkheden in ons jaarlijks magazine JNSNL of neem contact met ons op.

Huisvesting van elk formaat

Jan Snel staat voor flexibel bouwen, hoge realisatiesnelheid, ontzorging, toegevoegde waarde, modulair en circulair bouwen. De ambitie van de klant is onze ambitie en daar werken wij elke dag hard aan. Meer weten over ons?
Lees hier verder.

Huisvesting van elk formaat

Jan Snel staat voor flexibel bouwen, hoge realisatiesnelheid, ontzorging, toegevoegde waarde, modulair en circulair bouwen. De ambitie van de klant is onze ambitie en daar werken wij elke dag hard aan. Meer weten over ons?
Lees hier verder.

Neem contact met ons op!

Wilt u weten wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Bel ons dan of vul het formulier in. We nemen direct contact met u op.