Cosly.com
Jan Snel Transport   NL 0031 (0)348 47 90 90 / BE 0032 (0)3 789 09 94
Laatste updates
Jan Snel bouwt operatiekamers in recordtijd
29 november 2017
Nieuwsbericht

Vorige week berichtte Jan Snel dat zij de opdracht tot de bouw van 3 extra operatiekamers voor het Wilhelmina Kinderziekenhuis hebben gekregen. Deze uitbreiding op ruim 6 meter hoogte moet in recordtijd gerealiseerd worden in verband met de aanstaande opening van het Prinses Máxima Centrum.

Lees verder »
Jan Snel plaatst Pinbox na plofkraak
9 november 2017
Nieuwsbericht

Op 24 oktober 2017 plaatste Jan Snel in samenwerking met de Rabobank een hagelnieuwe pinbox in Tolbert nadat de vorige pinautomaat verwoest was door een plofkraak. Na 2 dagen was de oude automaat verwijderd en kon men binnen korte tijd gebruik maken van de nieuwe pinbox.

Kijk voor volledige het nieuwsartikel omtrent de plaatsing op http://www.infoleek.nl/2017/10/24/rabobank-plaatst-hagelnieuwe-pinautomaat-in-tolbert-na-plofkraak/

Lees verder »
Expo Real in München
12 oktober 2017
Nieuwsbericht

Van 4 tot en met 6 oktober vond in München de Expo Real plaats, ’s werelds grootste vastgoed- en beleggingsbeurs. Ook Jan Snel was hierbij aanwezig. Het hoogtepunt tijdens de beurs was de ondertekening van het contract met LIFE.be voor de realisatie van de tweede fase van Katzensprung in Vaals. Hier gaan wij 211 nieuwe studentenwoningen bouwen met ‘Geen Gezeur Garantie’. 

Lees verder »
Tijdelijke woningen in 360 graden
18 september 2017
Nieuwsbericht

In 20 weken tijd bouwden we in Middelstum in opdracht van CVW drie varianten tijdelijke woningen: gezins-, eenpersoons- en seniorenwoningen. Uiteraard zijn de bewoners benieuwd waar ze terechtkomen. Om ze een goed idee te geven hebben we professionele foto's laten maken van de woningen. Zo krijgen bewoners op voorhand al een beeld van hoe de woningen eruitzien en wat ze kunnen verwachten.

Lees verder »
Eerste wisselwoningen in Appingedam geopend
30 augustus 2017
Nieuwsbericht

De afgelopen jaren kwamen er in Noord Nederland met enige regelmaat geïnduceerde aardbevingen voor. Dit zijn aardbevingen die veroorzaakt worden door gaswinning. Als gevolg hiervan ontstaat er aardbevingsgerelateerde schade aan woningen. Deze schade wordt verholpen en de woningen in het gebied zullen versterkt worden.

Lees verder »