Cosly.com
Jan Snel Transport   NL 0031 (0)348 47 90 90 / BE 0032 (0)3 789 09 94
Laatste updates
Expo Real in München
12 oktober 2017
Nieuwsbericht

Van 4 tot en met 6 oktober vond in München de Expo Real plaats, ’s werelds grootste vastgoed- en beleggingsbeurs. Ook Jan Snel was hierbij aanwezig. Het hoogtepunt tijdens de beurs was de ondertekening van het contract met LIFE.be voor de realisatie van de tweede fase van Katzensprung in Vaals. Hier gaan wij 211 nieuwe studentenwoningen bouwen met ‘Geen Gezeur Garantie’. 

Lees verder »
Tijdelijke woningen in 360 graden
18 september 2017
Nieuwsbericht

In 20 weken tijd bouwden we in Middelstum in opdracht van CVW drie varianten tijdelijke woningen: gezins-, eenpersoons- en seniorenwoningen. Uiteraard zijn de bewoners benieuwd waar ze terechtkomen. Om ze een goed idee te geven hebben we professionele foto's laten maken van de woningen. Zo krijgen bewoners op voorhand al een beeld van hoe de woningen eruitzien en wat ze kunnen verwachten.

Lees verder »
Eerste wisselwoningen in Appingedam geopend
30 augustus 2017
Nieuwsbericht

De afgelopen jaren kwamen er in Noord Nederland met enige regelmaat geïnduceerde aardbevingen voor. Dit zijn aardbevingen die veroorzaakt worden door gaswinning. Als gevolg hiervan ontstaat er aardbevingsgerelateerde schade aan woningen. Deze schade wordt verholpen en de woningen in het gebied zullen versterkt worden.

Lees verder »
Jan Snel breidt uit in buitenland
27 juli 2017
Publicatie
FD
Jan Snel breidt uit in buitenland

Bouwer Jan Snel, leverancier van tijdelijke en semi-permanente huisvesting, breidt uit in het buitenland. Het bedrijf is van plan om vanaf eind dit jaar een eigen vestiging te openen in Duitsland en België. Soortgelijke plannen zijn er voor het Verenigd Koninkrijk, terwijl op termijn Turkije op de agenda staat. In eigen land investeert Jan Snel miljoenen euro’s in uitbreiding van het hoofdkantoor in Montfoort. Dat zegt ceo Harry van Zandwijk tegen het FD.

Lees hier het volledige artikel uit het FD.

Super lego van Jan Snel: huizenblok staat in 20 weken tijd
12 juli 2017
Publicatie
AD
Super lego van Jan Snel: huizenblok staat in 20 weken tijd

Het is als bouwen met legoblokken, maar dan in het groot. Voor bouwer Jan Snel in Montfoort is het geen kinderspel maar dagelijks werk. Het bedrijf heeft een methode gevonden om grondgebonden eengezinswoningen neer te zetten in twintig weken tijd. Met alles er op en er aan. Zelfs de schilderijtjes hangen al.

Lees hier het volledige artikel uit het AD.