Cosly.com
Jan Snel Transport   NL 0031 (0)348 47 90 90 / BE 0032 (0)3 789 09 94
Laatste updates
Jan Snel breidt uit in buitenland
27 juli 2017
Publicatie
FD
Jan Snel breidt uit in buitenland

Bouwer Jan Snel, leverancier van tijdelijke en semi-permanente huisvesting, breidt uit in het buitenland. Het bedrijf is van plan om vanaf eind dit jaar een eigen vestiging te openen in Duitsland en België. Soortgelijke plannen zijn er voor het Verenigd Koninkrijk, terwijl op termijn Turkije op de agenda staat. In eigen land investeert Jan Snel miljoenen euro’s in uitbreiding van het hoofdkantoor in Montfoort. Dat zegt ceo Harry van Zandwijk tegen het FD.

Lees hier het volledige artikel uit het FD.

Super lego van Jan Snel: huizenblok staat in 20 weken tijd
12 juli 2017
Publicatie
AD
Super lego van Jan Snel: huizenblok staat in 20 weken tijd

Het is als bouwen met legoblokken, maar dan in het groot. Voor bouwer Jan Snel in Montfoort is het geen kinderspel maar dagelijks werk. Het bedrijf heeft een methode gevonden om grondgebonden eengezinswoningen neer te zetten in twintig weken tijd. Met alles er op en er aan. Zelfs de schilderijtjes hangen al.

Lees hier het volledige artikel uit het AD.

Flexibel bouwen voor de zorg
8 juni 2017
Publicatie
FMT Gezondheidszorg
Flexibel bouwen voor de zorg

Het nieuwe centrum voor nucleaire geneeskunde van het ADRZ, dat vorig jaar zomer in gebruik werd genomen, beslaat 1.100 vierkante meter. Bij het nieuwe OK-complex gaat het om ruim 2.600 vierkante meter nieuwbouw (inclusief verkoeverruimte) en een technische laag van 580 vierkante meter. Februari dit jaar werden de nieuwe OK’s opgeleverd. Jan Snel trad op als turnkey leverancier voor beide projecten.

Lees hier het volledige artikel uit FMT Gezondheidszorg.

Nieuw project op IJburg
8 juni 2017
Nieuwsbericht

Een nieuw project op IJburg, Amsterdam: de realisatie van Wijburg, 142 woningen voor één- en tweepersoonshuishoudens in opdracht van woningbouwvereniging De Alliantie. Bijzonder aan dit project is dat de woningen (gebaseerd op de Trend-unit) extra breed worden: vierenhalve meter. Het is alweer een mooi voorbeeld van innovatie op basis van klantwens.

Lees verder »
JNSNL-magazine nr.10
22 mei 2017
JNSNL-magazine

In deze jubileumeditie van JNSNL-magazine (nummer 10!) introduceren we ons nieuwe, revolutionaire woningconcept Relax.snelwoning.nl, hét antwoord op de stijgende vraag naar betaalbare eengezinswoningen. Flexibel, snel, betaalbaar en duurzaam.

Blader door het magazine >>