Cosly.com
Jan Snel Transport   NL 0031 (0)348 47 37 41 / BE 0032 (0)3 789 09 94
Laatste updates
Samen steeds beter worden
8 februari 2017
Publicatie
Van den Pol Magazine, jaargang 5, nummer 2
Samen steeds beter worden

Jan Snel is toonaangevend in flexibele, modulaire bouw. Het bedrijf biedt voor uiteenlopende gebruikers een passende oplossing. Actueel voorbeeld zijn studentenwoningen. Met twee grootschalige complexen in Amsterdam als opvallend visitekaartje is de interesse uit binnenen buitenland groot. Aan een volgend project in Vaals wordt volop gewerkt.

Lees hier het volledige artikel Van den Pol Magazine.

Naar welke 7 gaat uw voorkeur uit?
9 januari 2017
Nieuwsbericht

4 + 3 = 7, maar dat geldt ook voor: 5 + 2. Als het eindresultaat hetzelfde is, dan wordt de weg er naar toe interessant. 

Lees verder »
Geen Gezeur Garantie op alle projecten van Jan Snel
27 oktober 2016
Blog

Vanaf nu wordt elk modulair gebouw van Jan Snel officieel opgeleverd met de Geen Gezeur Garantie. Dat wil zeggen: binnen planning, binnen budget en conform de kwaliteitsafspraken. Dat is geen mooie belofte, het staat voortaan zwart op wit.

Lees verder »
JNSNL-magazine nr. 9
24 oktober 2016
JNSNL-magazine

In deze JNSNL leest u meer over onze visie op duurzaamheid. Maar bovenal willen we u inspireren met mooie voorbeelden van de circulaire economie waarin we met trots al jaren voorop lopen. U mag er zeker van zijn dat we dat zullen blijven doen!

Blader door het magazine>>

Jan Snel bouwt nieuwe brandweerkazerne en toeganspoort bij het Chemiepark Delfzijl
10 oktober 2016
Publicatie
eemshaven.info
Jan Snel bouwt nieuwe brandweerkazerne en toeganspoort bij het Chemiepark Delfzijl

In opdracht van AkzoNobel bouwt Jan Snel momenteel een nieuwe brandweerkazerne en toegangspoort bij het Chemiepark Delfzijl. Het gebouw van 1.500 m² biedt ruimte aan vier brandweerploegen, verschillende voertuigen en een ademluchtwerkplaats. Trots op deze mooie opdracht.

Lees er meer over op de weblog van eemshaven.info.