Feestelijk moment: Jan Snel plaatst de 200ste geldkiosk voor Rabobank!

29 apr 2020 | Nieuwsberichten

Onlangs plaatste Jan Snel de 200e geldkiosk voor Rabobank. Dat is voor zowel Rabobank als Jan Snel een feestelijke gebeurtenis! De geldkiosk staat in Tiel en is op 24 april in gebruik genomen.

Dat Rabobank al zo lang voor Jan Snel kiest, getuigt van een duurzame samenwerking. Marco Hofsteden, projectleider bij Jan Snel, bevestigd dat. ‘’Door de jarenlange samenwerking kennen we Rabobank door en door. Continu met hen in gesprek blijven over de nieuwste mogelijkheden is hierin erg belangrijk. Zo kan Jan Snel aan de wensen en behoeften van de klant blijven voldoen. We weten wat we aan elkaar hebben.‘’

Veilige oplossing
De geldkiosk is een geschikt alternatief voor automaten in de muur en biedt een veilig antwoord op de vraag naar het storten van contant geld. De geldkiosk is een unit met daarin één of meerdere automaten. Door het flexibele karakter kunnen de kiosken eenvoudig worden geplaatst op openbare locaties. De speciaal ontwikkelde units van Jan Snel zijn bijvoorbeeld erg geschikt voor plaatsing bij winkelcentra of dorpspleinen.  Jan Snel heeft veiligheid hoog in het vaandel staan en heeft dan ook ruime ervaring met de ontwikkeling van speciale units. Hierdoor heeft Jan Snel goede contacten met leveranciers en is het hele proces inzichtelijk. Jan Snel kan de geldkiosken niet alleen produceren, maar levert ook ondersteuning bij het aanvragen van vergunningen, e.d.

Geldmaat
Ook worden er flexibel te plaatsen geldkiosken voor Geldmaat ontwikkeld. Geldmaat is het nieuwe, uniforme geldautomatenmerk van Rabobank, ING en ABN AMRO. De automaten van de banken verdwijnen stapsgewijs uit het straatbeeld, de herkenbare gele Geldmaat komt ervoor in de plaats. Zodra Geldmaat een aanvraag voor een geldkiosk plaatst, komt Jan Snel in actie.