De toekomst is prefab: Jan Snel op eerste editie vakbeurs PREFAB

20 sep 2019 | Nieuwsberichten

In de bouw- en renovatiesector wordt volop geïnnoveerd: ontwikkelingen als digitalisering, robotisering en pre-fabricage winnen in hoog tempo terrein en komen steeds meer terug in de dagelijkse praktijk. Met de nieuwe beurs PREFAB wordt voorzien in de behoefte aan een ‘eigen’ platform voor prefab. De eerste editie vindt plaats van 8 tot en met 10 oktober in de Brabanthallen in Den Bosch. Ook Jan Snel is hier met een maquette vertegenwoordigd op het Hoogbouwplein.

Informatie en inspiratie staan er centraal: PREFAB brengt innovaties, oplossingen, best practices en een ijzersterk inhoudelijk programma. Ook Jan Snel draagt hieraan bij. Zo neemt Harry van Zandwijk deel aan de paneldiscussie op donderdag 10 oktober, genaamd ‘Door industrialisatie; flexibel en modulair wonen’. Van 14:30 uur tot 16:00 uur praat Harry bezoekers in het Prefab Theater bij over de mogelijkheden van modulair bouwen en de snelheid en flexibiliteit die daarbij horen. Door het bouwen van prefab-woningen kan Jan Snel gericht inspelen op de vraag die nu heerst, maar is het tegelijkertijd ook mogelijk om zich aan te passen mocht deze vraag over een aantal jaren veranderen. Zo kan een studentenwoning die nu in Utrecht staat over een tiental jaar eenvoudig een nieuw leven krijgen en opnieuw functioneren als school, kantoorgebouw of seniorenwoning.

Jan Snel is op de PREFAB beurs te vinden in hal 5, standnummer C027. PREFAB is verder gratis voor bezoekers die zich uiterlijk 7 oktober 2019 inschrijven. PREFAB vindt gelijktijdig plaats met Vakbeurs Energie en de vakbeurzen Zero Emission | Ecomobiel en Industrial Heat & Power. Met een toegangsbewijs voor PREFAB kan men kosteloos ook deze drie beurzen bezoeken – en andersom. Een gratis ticket is hier te bemachtigen.