Flexibele horeca op basis van anderhalve meter

27 mei 2020 | Nieuwsberichten

Ondernemers, horeca-uitbaters, restauranteigenaren en hoteliers worden uitgedaagd creatieve invullingen te geven aan de anderhalvemetermaatschappij. Gelukkig mogen we daar vanaf 1 juni weer gebruik van maken, maar dan wel in een volledig nieuwe opzet. Omgaan met al deze veranderingen kan dan ook erg lastig zijn.

Gemakkelijk, snel en flexibel

De oplossing ligt in een snel en flexibel antwoord om gemakkelijk mee uit te breiden. Dankzij onze modulaire units kunnen wij binnen 48 uur een passende oplossing bieden. De mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos. Dit kan in verschillende vormen: van modulaire huisvesting voor restaurantruimte en een extra tapgedeelte buiten tot het aanbieden van romantische diners in individuele ruimtes. Zo anticipeert u samen met ons op de veranderingen die deze nieuwe realiteit met zich meebrengt.

 

Gegarandeerde sfeer

Dankzij onze jarenlange ervaring in de horecabranche, weten wij als geen ander hoe belangrijk de uitstraling en perceptie van een ruimte zijn. Daarom biedt Jan Snel de juiste oplossingen voor het gebruik in de horeca. Met onder meer glazen wanden, een compleet houten afwerking of gekleurde platen hebben we alles in huis voor een sfeervolle ruimte. Voorbeelden hiervan zijn De Koele Costa in Noordwijk, IJssalon Filippo in Capelle aan den IJssel en Kiosk Servex in Arnhem.

 

Gastvrijheid als uitgangspunt

We moeten zien mee te bewegen met alle veranderingen. We hopen u met onze flexibiliteit te ondersteunen om uw gasten op een passende wijze te verwelkomen. Zo worden onze oplossingen naar wens eenvoudig uitgebreid, ongeacht de grootte. Uitbreiden op korte termijn, bijvoorbeeld omdat de maatregelen in praktijk net iets anders uitvallen, is binnen de kortste tijd geregeld. Ook bij een gewijzigde situatie kunnen we onze producten eenvoudig weer uit het totaalbeeld halen. Daarbij blijft gastvrijheid het hoogste goed en wordt te allen tijde de beste gastenbeleving gegarandeerd.

 

Jan Snel staat voor u klaar. Neem vrijblijvend contact met ons op via +31 348 47 90 90.