Kleed- en kantine ruimte voor werknemers Tiggelovend-Kok

Kleed- en kantine ruimte voor werknemers Tiggelovend-Kok

17 juli 2019 |

In Etten, bij het staalconstructiebedrijf Tiggelovend-Kok, staat sinds kort een nieuw multifunctioneel gebouw. Het Staalconstructiebedrijf wilde een fijne kleed- en kantineruimte neerzetten voor haar werknemers. In opdracht van het staalconstructiebedrijf ging Jan Snel aan de slag.

In slechts drie dagen heeft Jan Snel 135 m 2 aan grond bebouwd. Het gebouw bestaat uit het units type K1000. Dit type schakelunit heeft een hoog afwerkingsniveau en diverse standaard indelingen, waardoor een gewenste gebouwindeling gemakkelijk en snel te realiseren is. Dankzij deze modulaire bouwmethode die Jan Snel toepast, kon in zeer kort tijdsbestek een fijne en functionele kleed- en kantineruimte worden neergezet. De units zijn geproduceerd in de productiehal van Jan Snel en vervolgens afgemonteerd op locatie. Onder andere door deze manier van werken, kan Jan Snel snelheid combineren met kwaliteit. Het gebouw heeft een permanent karakter en is voorzien van een kleedruimte, sanitair en keuken, waar de werknemers van Tiggelovend-Kok hun pauze kunnen doorbrengen.

Naast de hoge realisatiesnelheid en de efficiëntie voor de opdrachtgever biedt de modulaire bouwmethode ook mogelijkheden om flexibel in te zetten. De units zijn na gebruik eenvoudig te demonteren, waardoor ze op een andere locatie kunnen worden hergebruikt. Hierdoor voegt de werkwijze van Jan Snel niet alleen waarde toe aan het project, maar ook zet Jan Snel daarmee de stap naar flexibel bouwen. Dit past binnen onze circulaire ambities. Want bij Jan Snel geloven we in een totaaloplossing.