LH Waalwijk oogst grote tevredenheid

12 nov 2018 | Nieuwsberichten

Het LH (Labour Hotel) in Waalwijk is inmiddels 5 maanden geopend en oogst tevredenheid onder de bewoners, gemeente, omgeving en huurder Otto Work Force. Het complex geeft met vierhonderd bedden exclusief ruimte voor arbeidsmigranten.

Jan Snel heeft binnen 6 maanden tijd dit project volledig opgeleverd en verhuurd aan Otto Work Force. Binnen deze bouwtijd zijn er maar liefst vierhonderd bedden beschikbaar gesteld, een wasruimte, een fitnessruimte en een basketbalveld. Het idee van de campus speelt in op de behoefte van gemeenten om woonruimte slimmer in te delen. Dat het nu een arbeidsmigranten campus is, betekent niet dat het deze functie over vijf jaar zal hebben. Door de vernuftige modulaire opzet is het makkelijk om het complex een ander bestemming te geven. Een modulair complex kan dus in allerlei vormen en maten gebouwd worden.

 

De grote mate van tevredenheid onder de bewoners, gemeente, omgeving en huurder trekt nu ook de landelijke aandacht. Steeds meer gemeenten vinden het “Waalwijkse model” zeer interessant. Jan Snel is dan ook op dit moment in gesprek met 8 andere gemeentes om hetzelfde concept van LH Waalwijk daar te introduceren.

 

Lees het volledige artikel over LH Waalwijk hier