Minicongres verplaatsbare woningen op 19 juni 2019

15 mei 2019 | Nieuwsberichten

Vanuit de Tweede Kamer is de wens dat er snel 15.000 verplaatsbare, betaalbare woningen gebouwd worden. Tijdens een congres op woensdag 19 juni in Het Oude Magazijn in Amersfoort wordt hier verder op ingegaan.

Het woningtekort wordt steeds groter en ook de Tweede Kamer wil hier iets aan doen. Dit betekent dat er naar andere oplossingen gekeken moet worden. Modulaire bouwen leent zich hier uitstekend voor. Naast de hoge realisatiesnelheid, kwaliteit en efficiëntie speelt ook circulariteit een belangrijke rol. Gebouwen kunnen, indien nodig, eenvoudig worden omgeturnd of verplaatst naar locaties waar ze dan nodig zo. Op die manier wordt huisvesting dus gerichter (her)ingezet op plekken waar ze echt nodig zijn. Dit maakt deze modulaire en circulaire manier van bouwen zeer interessant voor elke opdrachtgever.

Jan Snel is als spreker aanwezig tijdens het congres. Harry van Zandwijk, CEO van Jan Snel, gaat in op de oplossingen die nodig zijn en hoe Jan Snel hier al op inspeelt door modulair en circulair te bouwen.

Interesse om aanwezig te zijn? Bekijk hier meer informatie.