Op gepaste afstand: een flexibel antwoord op het nieuwe normaal

25 mei 2020 | Nieuwsberichten

De anderhalvemetermaatschappij is voorlopig het antwoord op de onzekere tijden waarin we nu leven. Met de maatregelen van het RIVM en de Nederlandse overheid in ons achterhoofd, proberen we een samenleving in te richten op gepaste afstand van elkaar. Onderwijzers, zorgmedewerkers, winkeliers, organisaties en bedrijven worden gestimuleerd om de nieuwe werkelijkheid door te voeren en zo het virus tegen te gaan. We moeten goed voor elkaar zorgen.

Het kan lastig zijn te anticiperen op deze veranderingen. Met zijn allen moeten we creatief zien om te gaan met de manier waarop we invulling geven aan de anderhalvemetermaatschappij. Bij het voldoen aan deze richtlijnen, dienen ruimtes in korte tijd radicaal anders ingericht en uitgebreid te worden. Alles om gepaste afstand te bewaren.

Snel – juist op dit moment
Ook in deze tijd denkt Jan Snel graag met u mee in de mogelijkheden om snel en flexibel uit te breiden. Zo kunnen wij binnen 48 uur een passende oplossing bieden. De mogelijkheden zijn eindeloos. Denk bijvoorbeeld aan kleedkamers met tussenschotten voor sportclubs of een babbelbox voor de ouderenzorg. Maar ook restaurants, kantoren en scholen kunnen hun ruimte eenvoudig uitbreiden met flexibele huisvesting. Zo anticiperen we samen op de veranderingen die deze nieuwe realiteit met zich meebrengt. Tegelijkertijd geven we zo gehoor aan de geldende maatregelen vanuit het RIVM.

Veilig – met oog voor hygiëne
In deze tijd moeten we elkaar niet alleen – letterlijk – de ruimte geven, maar vergt ook hygiëne extra aandacht. Dat betekent dat bij herinrichting ook de juiste voorzieningen voor goede hygiëne moeten worden getroffen. Plaats bijvoorbeeld bij iedere wastafel genoeg handzeep of desinfecterende gel bij het ontbreken van een kraan. In ruimtes die veel gebruikt worden is het regelmatig reinigen en desinfecteren van bijvoorbeeld deurklinken essentieel. Daarnaast zijn desinfecterende doekjes uitermate geschikt voor kantoorruimtes en klaslokalen – schoon in een handomdraai.

Meebewegen met verandering
Verandering is in deze tijd de enige constante, zoals we de afgelopen weken hebben gemerkt. Onze flexibiliteit is dan ook een essentieel onderdeel waarmee we u graag ontzorgen. Met units kunnen wij uw ruimte gemakkelijk, snel en flexibel uitbreiden – van klein tot groot. Zo kunt u waar nodig op korte termijn veilig uitbreiden. Maar mocht de situatie plotseling wijzigen, dan kunnen de units net zo snel weer worden weggehaald of omgevormd. We denken graag mee hoe ook u de gepaste afstand kunt bewaren.

Wij staan voor u klaar in deze onzekere tijd. Neem daarom vrijblijvend contact met ons op via  +31 348 47 90 90.