Sporthal Gouda

11 Dec 2019 | Nieuwsberichten

In opdracht van gemeente Gouda heeft Jan Snel voor Sport Punt Gouda een nieuwe sporthal neergezet. De sporthal dient ter aanvulling van de reeds aanwezige sportfaciliteiten in Gouda. Het nieuwe pand is gevestigd aan het Tobbepad en heeft een oppervlakte van 1670 m2.

Het pand voldoet aan de bijzondere eigenschap dat het is opgebouwd door middel van drie verschillende bouwsystemen te noemen: Movix, K3000 en traditionele bouw. De kleedruimtes bestaan uit het K3000 systeem. Dit systeem wordt compleet opgebouwd in de productiehallen van Jan Snel en vervoerd naar locatie waar het slechts geplaatst hoeft te worden. Het K3000 systeem staat bekend om het hoge afwerkingsniveau en betonnen vloeren. De toestellenberging van de gymzaal bestaat uit het Movix bouw-systeem waarvan de onderdelen in de productiehallen zijn vervaardigd en op locatie in elkaar worden gezet. Daarnaast is de sportzaal zelf opgebouwd uit een staalconstructie en sandwichgevel, die kenmerkend zijn voor traditionele bouw. Hiervoor is gekozen om het grote oppervlakte van de zaal op te vangen.

De vloer van de sporthal is conform NOCNSF eisen. Deze eisen van de NOCNSF hebben betrekking tot de vlakheid van de sportvloer. Daarnaast zijn de wanden van de zaal voorzien van akoestische wandbekleding voor de nagalmtijd. Tot slot is het pand opgeleverd inclusief sportvloer en toestellen en dergelijke.

Wij bij Jan Snel denken graag met onze klanten mee, om zo huisvesting te realiseren die voldoet aan de wensen en behoeften van de klant. Van belang bij het project is voor Jan Snel altijd de kwaliteit en uitstraling van het pand. Daarbij streven we naar 100% circulariteit, om zo niet alleen meer waarde te leveren voor een project, maar voor de hele wereld om ons heen. Samen gaan wij voor een totaal oplossing.