Bekijk de geldkiosk van Jan Snel met de Virtual Tour

06 mei 2020 | Nieuwsberichten

Jan Snel bouwt al jaren verschillende huisvesting voor banken, waaronder geldkiosken. Om u een goed beeld te geven van hoe deze geldkiosken eruit zien en hoe Jan Snel deze naar uw wensen aanpast, geven we graag een virtuele rondleiding.

 

Bent u ook benieuwd naar de geldkiosk?  U vindt deze virtual tour hier. Kies op de webpagina of u de grote of de kleine geldkiosk wilt bekijken. Met de rode pijltjes kunt u de geldkiosk van dichtbij bekijken.

Veilige oplossing

De geldkiosk is een geschikt alternatief voor automaten in de muur en biedt een veilig antwoord op de vraag naar contant geld. De geldkiosk is een unit met daarin één of meerdere geldautomaten. Door het flexibele karakter kunnen de kiosken eenvoudig worden geplaatst op openbare locaties, waar de sociale controle groot is en er voldoende cameratoezicht is. De speciaal ontwikkelde units van Jan Snel zijn bijvoorbeeld erg geschikt voor plaatsing bij winkelcentra of dorpspleinen. Er kan gekozen worden voor boxen van 3 bij 3 of 3 bij 6 meter, afhankelijk van de behoefte aan contant geld.

Ruime ervaring met speciaal ontwikkelde units

Jan Snel heeft veiligheid hoog in het vaandel. De modulair bouwer heeft dan ook ruime ervaring met de ontwikkeling van speciale units. Het bouwbedrijf ontwikkelde al explosievrije units en deed in het bankwezen eerder al ervaring op met de productie van meer dan 200 geldautomaten. Door deze ervaring heeft Jan Snel goede contacten met leveranciers en heeft de bouwer het hele proces inzichtelijk. Het bouwbedrijf kan de geldboxen niet alleen produceren, maar levert ook ondersteuning bij het aanvragen van vergunningen.

Geldmaat

Ook worden er flexibel te plaatsen geldkiosken voor Geldmaat ontwikkeld. Geldmaat is het nieuwe, uniforme geldautomatenmerk van Rabobank, ING en ABN AMRO. De automaten van de banken verdwijnen stapsgewijs uit het straatbeeld, de herkenbare gele Geldmaat komt ervoor in de plaats. Zodra bij Geldmaat een aanvraag voor een geldkiosk binnenkomt, komt Jan Snel in actie. De duidelijke procedure en ervaring was voor Geldmaat reden om te kiezen voor Jan Snel als leverancier. In de virtual tour ziet u een geldkiosk voor Rabobank, deze geldkiosken worden dus binnenkort aangepast naar de stijl van Geldmaat.