Cosly.com
Jan Snel Transport   NL 0031 (0)348 47 90 90 / BE 0032 (0)3 789 09 94
Over ons
Operatiekamer

De OK van Dutch Medical Systems (DMS) is een complete operatiekamer, die voldoet aan de Nederlandse norm Klasse 1, getest volgens de Duitse norm DIN 1946-4 en valt in veiligheidsklasse 3. Deze modulaire OK is de ideale oplossing bij verbouwing, verhuizing of een tijdelijk capaciteitsprobleem. We kunnen de DMS OK extern plaatsen, als nieuwbouw tegen een buitenwand of inbouwen in een bestaande ruimte.

Tijdelijk of (semi-)permanent
Zeker in het huidige medische landschap, waar onder politieke en financiële druk steeds verschuivingen en herlocaties plaatsvinden, heeft modulair bouwen belangrijke voordelen. Zo kunt u de DMS OK voor een bepaalde tijd huren, leasen of huurkopen. Toch is het veel méér dan een noodoplossing. De kwaliteit is dermate hoog, dat deze duurzame medische module ook geschikt is voor permanente plaatsing.

Voordelig in exploitatie en onderhoud
Door toepassing van innovatieve composietmaterialen is het aantal naden en scherpe hoeken in de DMS OK tot een minimum teruggebracht. Alle binnenhoeken zijn driezijdig afgerond, in 3D uitgevoerd, waardoor de ruimte makkelijk schoon te maken is. Dit zorgt voor optimale hygiëne en scheelt aanmerkelijk in de schoonmaakkosten. Vanzelfsprekend is de DMS OK, afhankelijk van de inrichting, ook te gebruiken als clean room of lab.

Het beste in Nederlandse innovatie
Wij leveren deze modulaire, verplaatsbare operatiekamer op maat. De medische inrichting komt tot stand in samenwerking met de gebruikers.