Jan Snel

De geschiedenis van Jan Snel

Slimmer, sneller en schoner bouwen. Dat is waar Jan Snel voor staat. 60 jaar geleden zag Jan Snel de mogelijkheid om het rondrijden van melkbussen uit te breiden met het transporteren van containers tot aan het zelf produceren van modules. Doordat kansen in de markt altijd met beide handen aangepakt werden, ontwikkelde de bouwmethodes van Jan Snel zich razendsnel en groeide het bedrijf Jan Snel uit tot waar het nu staat; marktleider Benelux in modulaire bouw.

60 jaar ervaring: van melkbussen tot modulaire marktleider


In ons zestig jarig bestaan hebben we veel ervaring op mogen en kunnen doen. Hierdoor bieden we u de meest unieke en duurzame huisvestingsoplossingen, en dat ook nog eens razendsnel. Uw ambities en wensen staan hierin voorop, daarvoor zet iedereen binnen Jan Snel zich volledig in.

Jan Snel is actief in vier landen, verdeeld over 7 vestigingen. Het hoofdkantoor en -productielocatie is gevestigd in Montfoort. Daarnaast zijn er productielocaties en kantoren in het Groningse Eemshaven en het Zeeuwse Hulst. Het vierde Nederlandse kantoor is gevestigd Vlaardingen. Jan Snel Belgium is gevestigd in Sint-Niklaas, Jan Snel GmbH in het Duitse Bochum en in 2020 opende de nieuwste vestiging: een kantoor voor Jan Snel UK Ltd. in Swansea in het Verenigd Koninkrijk.


Jan Snel: expert op het gebied van modulaire bouw

Door deze jarenlange ervaring realiseert Jan Snel samen met u de meest unieke en duurzame huisvestingsoplossingen, en dat ook nog eens razendsnel. Onze 60 jaar ervaring vindt u terug in onze aanpak, kwaliteit en snelheid van bouwen. Door uw wensen met onze mensen, middelen en flexibiliteit te combineren komen we tot de meest verrassende oplossingen in een verbazingwekkende doorlooptijd. Bij Jan Snel zijn we continu bezig met het optimaliseren van onze processen. Op deze manier streven wij in elke stap naar meerwaarde voor u als klant. Door modulair te bouwen scheppen we in een vloeiende beweging ruimte, passen we deze aan en geven we deze na gebruik weer terug. Daarmee behoort duurzaamheid tot de essentie van wat we doen. Daag ons uit en u zult versteld staan!Neem met ons contact op!

Heeft u een vraag of opmerking?  Bel ons gerust of vul het contactformulier in.
We nemen dan direct contact met u op.