Jan Snel

Missie, visie en strategie

De bouw is continu in beweging: materialen, technieken en woonwensen veranderen voortdurend. Door onze geïndustrialiseerde en modulaire methode is precisie de standaard brengt Jan Snel de toekomst van de bouw nu al in praktijk. Hoewel onze projecten er op het eerste gezicht niet anders uitzien, biedt onze innovatieve en geïndustrialiseerde bouwmethode grote voordelen.


Onze missie

Het is onze missie om ervoor te zorgen dat onze klanten in staat zijn op een goede manier invulling te geven aan hun huisvestingsvraagstukken. Dit doen we door het leveren van flexibele, modulaire bouwoplossingen en het bieden van totale ontzorging in het gehele proces. Van de eerste kennismaking en oriëntatie tot het turn-key opleveren van de huisvesting. Zo creëren we in elke stap meerwaarde voor onze klanten.


Onze visie

De wereld van de bouw is continu in beweging. Nieuwe materialen, ambitieuze klanten, wet- en regelgeving, innovaties en duurzaamheidsvraagstukken bieden continu nieuwe mogelijkheden, inzichten en kansen. Jan Snel speelt hier dagelijks op in. Welk huisvestingsvraagstuk er ook is, wij zorgen voor de beste oplossing. Van standaard, eenvoudige huisvesting tot permanente maatwerkprojecten in elk marktsegment. En dat op een slimme, snelle en schone manier!
Onze strategie

Op basis van jarenlange expertise zijn we in staat flexibele huisvesting te realiseren die naadloos aansluit bij de identiteit van de opdrachtgever en de wensen van de gebruikers. Naast het vakmanschap van onze mensen, de kracht van ons netwerk, de kwaliteit van onze bouwsystemen en units is duidelijke communicatie met de opdrachtgever van essentieel belang om te komen tot de beste oplossingen. Industrieel bouwen is in een vloeiende beweging ruimte scheppen, aanpassen en teruggeven. Wij willen ons onderscheiden door operational excellence en zo in elke stap van het proces toegevoegde waarde voor de klant te realiseren.


Neem contact met ons op!

Benieuwd naar wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen?
Bel ons gerust of vul het contactformulier in. We nemen dan direct contact met u op.