Jan Snel

Op weg naar een wereld zonder verspilling

Jan Snel en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) gaan hand in hand. Als bouwbedrijf hebben we een belangrijke taak te vervullen bij het realiseren van voldoende huisvesting. We nemen daarbij onze verantwoordelijkheid voor mens en milieu.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Jan Snel richt zich binnen MVO op drie belangrijke pijlers: Jan Snel & Safety, Jan Snel & Sustainability en Jan Snel & People.

Snel bouwen is belangrijk, maar alléén als het veilig kan. De veiligheid op de bouwplaats gaat bij Jan Snel voor alles. Dit is wat we zoal doen om de risico’s op de bouwplaats structureel zo laag mogelijk te houden.

Meer over veiligheid bij Jan Snel

Bekijk de certificeringen

Jan Snel zet vol in op hergebruik van producten en materialen. Via de circulaire en duurzame visie creëren we extra waarde voor de klant rondom elk project, maar ook rondom de wereld om ons heen. We kunnen de impact op het milieu zoveel mogelijk beperken door tijdens het bouwproces al rekening te houden met de toekomst. Daarom hebben we een verduurzamingsplan opgesteld met vier concrete stappen waarmee we voor 2023 onze ecologische voetafdruk willen verminderen.

Door ons niet alleen bewust te zijn van de duurzame mogelijkheden in de bouw, maar deze ook daadwerkelijk toe te passen, hopen we een belangrijke rol te spelen bij de verduurzaming van de sector. Zodat ook de volgende generatie kan genieten van al het moois dat moeder natuur te bieden heeft.

Meer over circulair bouwen

Het is een tijd van serieuze krapte op de arbeidsmarkt. Nieuwe werknemers aan ons binden en huidige werknemers behouden is simpelweg lastig. Daarom probeert Jan Snel van de organisatie een zo’n fijn mogelijke plek te maken, oftewel; building the best place to work.

Bekijk onze vacatures

Heeft u een vraag of opmerking? Neem met ons contact op!

Wilt u weten wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Bel ons dan of vul het contactformulier in. We nemen direct contact met u op.