Jan Snel

Op weg naar een wereld zonder verspilling

Jan Snel Group is een toonaangevend, internationaal opererend familiebedrijf met zijn wortels in Montfoort. De afgelopen 60 jaar zijn we uitgegroeid van lokale speler tot wereldwijde partner op het gebied van modulaire bouw en speciaal transport. Met drie vestigingen in Nederland en locaties in België, UK, Duitsland en Qatar is Jan Snel een gevestigde naam met een goede reputatie binnen de transport- en bouwsector. We onderscheiden ons door onze snelheid en focus op circulariteit. Door ons persoonlijke karakter zijn de lijntjes kort en staat persoonlijk en oprecht contact centraal in onze hele organisatie. Bovendien hebben onze internationale ambities ertoe geleid dat onze oplossingen wereldwijd worden ingezet.

Organisatie

Harry van Zandwijk is CEO van Daiwa House Modular Europe Jan Snel Group. Betrokkenheid en een aanpakkersmentaliteit zijn kenmerkend voor zijn werkwijze. De directie wordt ondersteund door een Raad van Commissarissen (RvC). Onder leiding van Maurice Verkerk (COO), Michael Koerts (CPO) en Richard Brinkman (CFO) worden vanuit de verschillende vestigingen modulaire oplossingen gerealiseerd. Samen met alle medewerkers werken zij dagelijks met passie aan het oplossen van huisvestingsvraagstukken over de hele wereld.


Richard Brinkman – CFO

Harry van Zandwijk – CEO

Maurice Verkerk – COO

Michael Koerts – CPO


Onze focus ligt op het realiseren van huisvesting. Met ons modulaire concept zijn de mogelijkheden eindeloos. Of het nu gaat om het realiseren van studentenwoningen, accommodatie op de bouwplaats, zorghuisvesting of scholen, we hebben voor iedereen een oplossing. Van eenvoudige, kleinschalige tijdelijke huisvesting tot op maat gemaakte bouwprojecten. Door onze jarenlange ervaring lopen we voorop in onze manier van denken en doen, maar vooral in onze aanpak, kwaliteit en snelheid van bouwen. Daardoor leveren we bouwprojecten 30 tot 50 procent sneller op. Met onze aanpakkersmentaliteit verzekeren we onze opdrachtgevers altijd van de beste oplossing.

Betrokkenheid staat bij al onze projecten hoog in het vaandel. We zijn ons bewust van de maatschappelijke rol die we vervullen door het realiseren van hoogwaardige huisvesting. Door snel en flexibel te bouwen hopen we een bijdrage te leveren aan huisvesting voor onder andere starters, statushouders, migranten en sociale huurders. We bieden daarmee een oplossing voor het nijpende woningtekort. Door de maatschappelijke rol die we vervullen, hebben we bij het realiseren van onze oplossingen oog voor alle betrokkenen: van opdrachtgever tot eindgebruiker en omwonende. De invloed van onze activiteiten op de maatschappij en op onze opdrachtgevers- en nemers speelt dan ook een belangrijke rol bij de afweging van verschillende belangen.

Oog voor elkaar betekent niet alleen oog voor alle betrokkenen, maar ook voor het milieu. Flexibel bouwen betekent in een vloeiende beweging ruimte scheppen, aanpassen en teruggeven. Circulariteit zit dan ook in ons DNA. Dat wil zeggen dat we altijd zorgen voor herbruikbare oplossingen. Dit jaar werd extreem duidelijk hoe afhankelijk we zijn van regelgeving rondom stikstof en afvalstoffen. We hebben daarom de ambitie om binnen enkele jaren volledig circulair te produceren. Voor al onze producten maken we daarom inzichtelijk wat de milieu-impact is, van de wieg tot het graf. MVO vormt daarmee een integraal onderdeel van onze bedrijfsstrategie. Door te blijven innoveren hopen we ook in de toekomst voorop te lopen op het gebied van circulariteit.

De wereld van de bouw is continu in beweging. Afgelopen jaar werden we onder andere geconfronteerd met de stikstofproblematiek en de verhitte woningmarkt. Flexibel bouwen betekent echter dat we klaar moeten zijn om in te spelen op toekomstige ontwikkelingen. Dat betekent dat we voortdurend nadenken over innovatieve oplossingen. We zorgen dat onze oplossingen ook in de toekomst bruikbaar zijn. Zo kunnen al onze units worden hergebruikt en kan een tijdelijk schoolgebouw in een later stadium bijvoorbeeld dienstdoen als studentenwoning. Het is belangrijk niet alleen na te denken over onze impact vandaag, maar ook over hoe we morgen betekenis kunnen geven.

Heeft u een vraag of opmerking? Neem met ons contact op!

Wilt u weten wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Bel ons dan of vul het contactformulier in. We nemen direct contact met u op.