Amphia Ziekenhuis

portfolio

Amphia Ziekenhuis

In slechts acht weken tijd hebben we voor het Amphia Ziekenhuis te Breda het bestaande MRI-gebouw uitgebreid met een nieuwe tijdelijke MRI-ruimte én deze in gebruik gesteld. Dit nieuwe gebouw doet circa twee jaar dienst. de lengte van het gebruik van de huisvesting hangt af van de vorderingen van het nieuwe Amphia Ziekenhuis. Dit wordt momenteel gebouwd naast de huidige locatie.

Het nieuwe tijdelijke MRI-gebouw bestaat uit een wachtruimte, twee omkleedruimtes voor de patiënten, een bedieningsruimte, technische ruimte en de onderzoeksruimte (MRI-ruimte) zelf.

 • Huisvestingoplossing

  Ziekenhuis

 • Oppervlakte

  90 m2

 • Bouwtijd

  8 weken

 • Opdrachtgever

  Siemens Healthineers

Onze projecten in cijfers

8


In acht weken tijd wist Jan Snel een compleet afgewerkte MRI-ruimte op te leveren en dat alles zonder de werkzaamheden in het ziekenhuis te verstoren.

90


Als tijdelijke uitbreiding van het bestaande ziekenhuis, bouwde Jan Snel in opdracht van Siemens Healthineers een MRI-ruimte van 90 m2.

2


De MRI-ruimte zal minstens twee jaar dienstdoen bij het ziekenhuis. Daarna zal de permanente MRI-ruimte worden opgeleverd.

6


In het tijdelijke onderkomen huisvesten een wachtruimte, twee omkleedruimtes, een bedieningsruimte, een technische ruimte en de onderzoeksruimte

portfolio

Neem contact met ons op

Ik ga akkoord met het privacystatement