De Kriek

portfolio

De Kriek

In opdracht van het Gemeentebestuur Schaarbeek (gemeente in het Brussels Hoofdstedelijke gewest) realiseerden wij een mooie combinatie van het KOMA-systeem en Thermowood gevelbekleding in een tijdelijk schoolgebouw. Het tijdelijke schoolgebouw is bestemd voor Nederlandstalig onderwijs in Brussel.

Het project bestaat uit maar liefst zes klaslokalen van 6 x 9 meter, drie binnentrappen, drie sanitaire ruimtes, een technisch lokaal, een multifunctionele ruimte van 18 x 6 meter en een kantoor van 6 x 9 meter. Leerlingen van de Kriek kunnen zeker twee jaar genieten van dit tijdelijke onderkomen welke bestaat uit twee aparte gebouwen met een afmeting van 504 m2 en 144 m2.

 • Huisvestingoplossing

  School

 • Oppervlakte

  504 m2 en 144 m2

 • Bouwtijd

  7 weken

 • Opdrachtgever

  Gemeente Schaarbeek

We bouwden het tijdelijke schoolgebouw in zeven weken tijd op een nauw terrein waarbij rekening gehouden moest worden met een aantal beschermde bomen.

Onze projecten in cijfers

504 en 144


Het schoolgebouw bestaat uit twee aparte gebouwen met een afmeting van 504 m2 en 144 m2.

7


Naast dat er rekening moest worden gehouden met een aantal beschermende bomen, is het tijdelijke schoolgebouw in zeven weken gebouwd.

2


Het gebouw dat is gevormd met de interessante combinatie van het KOMA-systeem en Thermowood gevelbekleding bestaat uit twee verdiepingen.  

6


Het tijdelijke schoolgebouw in Brussel biedt zes klaslokalen waar Nederlandstalige lessen worden gegeveven.

portfolio

Neem contact met ons op

Ik ga akkoord met het privacystatement