De groene pauzeplek

portfolio

De groene pauzeplek

Achtergrond

Ook de medewerkers van groenvoorziening en onderhoud van gemeenten Krimpenerwaard verdiende een fijne pauzeplek, inclusief sanitair. Jan Snel ging hiervoor in 2018 aan de slag. Duurzaam, terreinvriendelijk en snel waren de aandachtspunten tijdens dit project.

Uitdaging

Een bijzondere opdracht met veel uitdaging. De pauzeruimte wordt geplaatst midden in de natuur onder een rustieke boom. Om de natuur niet te schaden en het uitzicht optimaal te houden dient de pauzeruimte op te gaan in de serene, groene omgeving.

Oplossing

Om het natuurschoon te behouden is gekozen voor een houten ontwerp. Hierdoor wordt de ruimte volledig opgenomen in de natuur. Tijdens de plaatsing zijn er geen snoeiwerkzaamheden toegepast, waardoor natuurschade nihil is gebleven. Dankzij de modulaire bouwtechniek kan zelfs midden in de natuur een gebouw toegevoegde waarde bieden.

Voordeel

Door het modulaire bouwsysteem is een gebouw aan elke omgeving aan te passen. Daarnaast is het snel, flexibel en uiterst terreinvriendelijk te plaatsen en dit in combinatie met minimale bouwoverlast. Dit project laat zien dat modulair bouwen alles behalve eentonig is. Ook een eenvoudige unit kan worden afgewerkt met een unieke uitstraling en functie. Jan Snel biedt een huisvesting voor elk formaat.

 

  • Duur

    1 dag

  • Grootte

    één unit, inclusief sanitair

    Type

    Stationering

  • Opdrachtgever

    Gemeenten Krimpenerwaard

  • Gebruiker

    Medewerkers groenvoorziening en onderhoud

  • Bruto vloeroppervlakte

    18 m2

De groene pauzeplek
De groene pauzeplek
De groene pauzeplek
De groene pauzeplek

portfolio

Neem contact met ons op

Ik ga akkoord met het privacystatement