Nucleair Centrum ADRZ

portfolio

Nucleair Centrum ADRZ

In opdracht van Siemens Healthineers heeft Jan Snel samen met partner Engie in vier maanden tijd een centrum voor nucleaire geneeskunde gebouwd. Door dit initiatief van het Admiraal De Ruyter Ziekenhuis te Goes kan deze vorm van diagnostiek behouden blijven voor Zeeland en hoeven patiënten niet uit te wijken naar buiten de provincie.

Na een periode van voorbereiding, waarbij de werkprocessen zijn geanalyseerd en geoptimaliseerd en alle medisch beeldvormende technieken en gebouwentechniek maximaal op elkaar zijn afgestemd, is het centrum in 16 weken tijd gerealiseerd. Dit was mogelijk door de modulaire bouw- en installatietechnieken die Jan Snel en Engie hanteren.

 • Huisvestingoplossing

  Nucleair geneescentrum

 • Oppervlakte

  1.070 m2

 • Bouwtijd

  16 weken

 • Opdrachtgever

  Siemens Healthineers

Nucleair Centrum ADRZ
Nucleair Centrum ADRZ
Nucleair Centrum ADRZ

Het project, dat voor ca. 10 jaar in gebruik zal worden genomen, bestaat uit 2 bouwlagen en heeft een oppervlak van 1.069,5 m². Siemens Healthineers leverde alle medische apparatuur.

Het hotlab is gevalideerd, de technische installaties zijn getest en alle medische apparatuur is uitvoerig getest. Kortom, het nieuwe centrum voor nucleaire geneeskunde in Goes is klaar om de eerste patiënten te ontvangen.

Nucleair Centrum ADRZ

Onze projecten in cijfers

1070


In samenwerking met ENGIE en Siemens realiseerde Jan Snel een nucleair geneescentrum

16


In 16 weken werd, door een uiterst goede voorbereiding, het nucleaire geneescentrum van het ADRZ gebouwd, gevalideerd en getest

10


Voor minimaal 10 jaar zal het nucleaire geneescentrum dienst doen bij het ADRZ

2


Het gebouw bestaat uit 2 bouwlagen.

portfolio

Neem contact met ons op

Ik ga akkoord met het privacystatement