OLVG

portfolio

OLVG

Voor onze opdrachtgever Stichting Onze Lieve Vrouwe Gasthuis (OLVG) hebben we een nieuwe ambulancepost geplaatst bij hun vestiging in Amsterdam. De tijdelijke huisvesting bestaat uit een ruime remise welke ruimte biedt voor zes ambulances, een woonkamer, een instructieruimte, twee kantoorruimtes en een garderobe voorzien van douche- en toiletruimtes. De twee lagen tellende ambulancepost beslaat zo’n 430 m².

Het project blijft zo’n drie jaar staan en de opdrachtgever heeft direct besloten om de ambulancepost aan te schaffen. De tijdelijke huisvesting voor ambulances en personeel is in drie weken gebouwd op een zeer beperkte ruimte tussen twee gebouwen in. Uitdagend, maar uiteraard gelukt met de flexibele K1000 units en het vakmanschap van de Jan Snel medewerkers. Jan Snel realiseerde ook de paalfundering en de staalconstructie van het te bouwen pand.

 • Huisvestingoplossing

  Ambulancepost

 • Oppervlakte

  430 m2

 • Bouwtijd

  3 weken

 • Opdrachtgever

  Onze Lieve Vrouwe Gasthuis (OLVG)

Onze projecten in cijfers

430


Voor het OLVG realiseerde Jan Snel 430 m2 ruimte voor het opstellen van ambulances

2


Door het gebouw in 2 bouwlagen uit te voeren, werd de beperkte ruimte optimaal benut. De ambulances beneden en boven de kantoren en kantines

3


3 weken waren er nodig om dit bijzonder project te realiseren. Voor het OLVG was het van belang om volledig operationeel te blijven, uiteraard is dit gelukt.

6


Het gebouw bevat een remise die plaats biedt aan 6 ambulances.

portfolio

Neem contact met ons op

Ik ga akkoord met het privacystatement