Snelwoning

portfolio

Snelwoning

De woning die we ontwikkeld hebben is het resultaat van 55 jaar ervaring in de bouwsector. Om de kwaliteit van de woning te ervaren moet u langskomen bij onze modelwoning. Dan kunt u met eigen ogen zien dat de Snelwoning een zeer complete woning is. Het echte verschil met andere woningen zit hem dan ook in prijs, aanpak en herbruikbaarheid .

"De Snelwoning is momenteel leverbaar in zes varianten. Het basismodel heeft een beukmaat van 5.40 meter, een langskap, twee slaapkamers en een totaal woonoppervlakte van 77 m² (GBO). De grootste variant heeft een beukmaat van 6 meter, een langskap, vier slaapkamers en een totaal woonoppervlakte van 115 m² (GBO). Naast de variant met het zadeldak hebben we ook twee varianten met een plat dak.

De comfortabele grondgebonden Snelwoning is nul-op-de-meter en voorzien van een warmtepomp, koeling, een ingerichte keuken en badkamer. Daarmee is de productie, de bouw en het onderhoud te standaardiseren en dat scheelt kostbare tijd in alle fasen van de levensduur van de woningen. In uitvoering is er keuze uit meerdere materialen."

 • Huisvestingoplossing

  Grondgebonden woning

 • Oppervlakte

  Divers

 • Bouwtijd

  Op aanvraag

 • Opdrachtgever

  Jan Snel Group

Snelwoning
Snelwoning
Snelwoning

De woningen worden seriematig in de fabriek in Montfoort gerealiseerd. Dit heeft enorme voordelen. Zo zijn we niet of nauwelijks afhankelijk van het weer. Daardoor kunnen we efficiënter en sneller bouwen. We hebben geen faalkosten, verspillen geen materiaal kosten en besparen op het vervoer. Omdat de woningen volgens een uniek bouwconcept gerealiseerd worden, zijn meerkosten uit ten boze. Vooraf is duidelijk wat de kosten zijn. Deze bouwmethode laat zien dat de bouw en exploitatie van sociale huurwoningen in Nederland nog steeds toekomst heeft.

Snelwoning

Onze projecten in cijfers

6


6 verschillende modellen waaruit u kan kiezen. Voor ieder wat wils!

55


Onze woonoplossing is gebaseerd op 55 jaar ervaring in flexibel bouwen.

0


De Snelwoning is nul op de meter.

94


De materialen waarvan de Snelwoning is gemaakt zijn voor 94% herbruikbaar. Want de woning is in zijn geheel verplaatsbaar.

portfolio

Neem contact met ons op

Ik ga akkoord met het privacystatement