Statoil

portfolio

Statoil

Dat tijdelijke huisvesting ook permanent kan zijn, bewijst dit project. In opdracht van Statoil Deutschland Property GmbH bouwen we een Bedrijfsvoeringcentrum (controlroom) en administratiekantoor in Landkreis Wittmund, Gemeente Friedeburg, dat 23 jaar blijft staan.

In dit flexibele gebouw met een oppervlakte van 1.000 m2 werken circa twee mensen 24/7 in de controlroom en circa 26 mensen in het administratiekantoor. In 10 weken tijd is het project, bestaande uit één bouwlaag met betonnen vloer, voltooid.

 • Huisvestingoplossing

  Kantoor

 • Oppervlakte

  1.000 m2

 • Bouwtijd

  10 weken

 • Opdrachtgever

  Statoil Deutschland Property GmbH

Statoil
Statoil
Statoil
Statoil
Statoil
Statoil

Onze projecten in cijfers

1.000


Dit bedrijfsvoeringcentrum (controlrooom) en administratiekantoor in Landkreis Wittmund, Gemeente Friedeburg is 1.000 m2 en flexibel gebouwd zodat het maar liefst 23 jaar kan blijven staan.

10


Door middel van dit project is Statiol Deutschland voorzien van een controlroom waar circa twee mensen 24/7 werken en een administratiekantoor waar 26 mensen voorzien zijn van werkplekken die binnen 10 weken gebruikt konden worden.  

1


Het gebouw met moderne uitstraling bestaat uit één bouwlaag met betonnen vloer.  

23


Of de opdrachtgever zijn voorkeur geeft aan tijdelijk of permanent maakt voor Jan Snel niet uit. Dit gebouw voldoet zelfs aan de eisen om het 23 jaar te kunnen laten staan.

portfolio

Neem contact met ons op

Ik ga akkoord met het privacystatement