Tijdelijke kindvoorziening

portfolio

Tijdelijke kindvoorziening

In de Groningse gemeente Bedum en het daartoe behorende Zuidwolde bouwden we een aardbevingsbestendige school in opdracht van de Nederlandse Aardolie Maatschappij (NAM).

In vijftien weken werd in Bedum de tijdelijke school gerealiseerd, die de komende jaren onderdak geeft aan verschillende basisscholen. In de tussentijd worden de schoolgebouwen grondig verbouwd, aangepast aan de eisen van deze tijd, of wordt nieuwbouw gepleegd. De school is aardbevingsbestendig en staat op een tijdelijke locatie. De school bestaat uit 14 leslokalen en de totale oppervlakte is 2.106 m2 .

 • Huisvestingoplossing

  School

 • Oppervlakte

  2.106 m2 en 288 m2

 • Bouwtijd

  15 en 7 weken

 • Opdrachtgever

  NAM b.v.

Tijdelijke huisvesting als overbrugging van een verbouwing? De tijdelijke school in Zuidwolde staat 1,5 jaar, als overbruggingsperiode van de verbouwing op de huidige locatie. Hier praten we over 16 units, vier leslokalen en in totaal 288 m2. Omdat dit project gelijktijdig is uitgevoerd, is de bouwtijd slechts zeven weken.

Onze projecten in cijfers

2.106 en 288


De school met een totale oppervlakte van 2.106 m2 biedt 14 leslokalen. De tijdelijke school in Zuidwolde die dient als overbruggingsperiode bedraagt een oppervlakte van 288 m2.

15 en 7


Binnen 15 weken wist Jan Snel de aardbevingsbestendige school op te leveren in Bedum op een tijdelijke locatie. De tijdelijke school in Zuidwolde werd in zeven weken opgeleverd en staat 1,5 jaar.

1


De school heeft één bouwlaag.

14 en 6


De school in Bedum biedt 14 leslokalen en de tijdelijke school in Zuidwolde is voorzien van zes leslokalen.

portfolio

Neem contact met ons op

Ik ga akkoord met het privacystatement