UniQure

portfolio

UniQure

Voor UniQure bouwden wij in Amsterdam een laboratorium met kantoorruimten over 2 bouwlagen in ons Movix-systeem. Het gebouw, dat natuurlijk voldoet aan alle regels die gelden op het gebied van veiligheid binnen laboratoria, blijft minimaal 3 jaar staan.

"De semi-permanente huisvesting beslaat totaal 865 m² en bestaat uit 14 laboratoriumruimten, 10 kantoren, 2 vergaderkamers, opslagruimten, toiletgroepen, een douche, pantry’s, serverruimte, werkkasten, technische ruimten en een buitenopslag voor de verschillende gasflessen.

Naast verwarming en airconditioning en de complete elektrische en data-installaties zijn van de 14 laboratoriumruimten er 6 voorzien van een 15-voudige ventilatie en hebben de overige laboratoriumruimten een 5-voudige ventilatie."

 • Huisvestingoplossing

  Laboratorium

 • Oppervlakte

  865 m2

 • Bouwtijd

  12 weken

 • Opdrachtgever

  UniQure N.V.

UniQure
UniQure
UniQure

Binnen 12 weken is het volwaardige gebouw gerealiseerd en kon het in gebruik genomen worden. Opvallend aan het exterieur zijn de uitstekende, oranje gekleurde kozijnen.

UniQure

Onze projecten in cijfers

865


In dit 865 m2 grote pand realiseerde Jan Snel 14 laboratoriumruimten, 10 kantoren, 2 vergaderkamers, opslag, toiletten en douches

12


In 12 weken realiseerde Jan Snel dit gebouw met hoge veiligheidseisen en een gecompliceerde installatie

2


Het gebouw bestaat uit 2 bouwlagen.

14


Het gebouw is onder andere voorzien van 14 laboratoriumruimten

portfolio

Neem contact met ons op

Ik ga akkoord met het privacystatement