Cosly.com
Jan Snel Transport   NL 0031 (0)348 47 90 90 / BE 0032 (0)3 789 09 94

UvA, Amsterdam

Projectdetails
Toepassing: School
Opdrachtgever: UvA

Voor onze opdrachtgever Universiteit van Amsterdam, UvA, bouwden wij een nieuwe collegezaal met ontvangstruimte op het Science Park in Amsterdam. De nieuwe collegezaal, welke ruim 240 zitplaatsen telt, biedt de komende jaren extra ruimte voor grote colleges van de Faculteit der Natuurwetenschappen, Wiskunde en Informatica.

De onderwijshuisvesting bestaat uit één bouwlaag, bestaande uit een ontvangstruimte van 150 m², een MIVA toilet, damestoiletten met voorruimte, herentoiletten met voorruimte, een technische ruimte, een werkkast en een collegezaal van ruim 260 m². In totaal beslaat het project ruim 450 m².

Het project is door de vakantieperiode heen binnen 8 weken gebouwd, vanaf grondwerk tot en met oplevering. Het gebouw, wat gebouwd is in MOVIX, zal zo’n 5 jaar blijven staan.

Bijzonder aan de tijdelijke huisvesting is dat de collegezaal verhoogd is uitgevoerd en trapsgewijs oplopend is. Het tijdelijke gebouw is voorzien van een complete luchtbehandelingsinstallatie. Deze zorgt voor verwarming, verkoeling en ventilatie. Ook is het gebouw voorzien van een E-installatie, een W-installatie en een brandmeldinstallatie.

Het tijdelijke gebouw is opgeleverd inclusief montage van inrichting. De inrichting is voorzien van stoelen en van installatiewerk zoals projectieschermen, verlichting, beamers en geluidsinstallaties. Aan de buitenkant is het gebouw voorzien van een bespoten buitengevel in de kleuren van de universiteit. Dit wordt compleet gemaakt met de terreininrichting bestaande uit grondwallen, straatwerk en 240 fietsenstallen.

Het project is door de vakantieperiode heen binnen 8 weken gebouwd, vanaf grondwerk tot en met oplevering.

Terug naar overzicht
Meer projecten uit dit segment