Schoner bouwen

Energie

Energiegebruik en -verbruik is een belangrijk thema binnen de woonconcepten van Jan Snel. Vanaf het eerste ontwerp houden we rekening met de functie van een gebouw en met de mensen die het gebouw uiteindelijk gaan gebruiken. Daarbij focussen we bewust op duurzame maatregelen, toepassingen en installaties. Van het zelf opwekken van energie voor verwarming, ventilatie, warm water en verlichting tot de isolatie van de geprefabriceerde schil en het gebruik van duurzame afwerkingsmaterialen.

Duurzaam voor het milieu én bewoners


Onze grondgebonden woningen zijn standalone uitgerust en onze appartementen centraal, met alle bouwkundige en installatievoorzieningen om aan de BENG-regelgeving te voldoen. En dat uiteraard all-electric. Optioneel is het mogelijk om naar energieneutraal of NOM te gaan. Duurzaam voor het milieu én de bewoners.

Het beperken van de energielasten, de zogenoemde exploitatielast, levert het meeste rendement op. Door de inzet van een efficiënte klimaatinstallatie brengen we deze lasten aanzienlijk terug. Hiervoor werken we samen met vakkundige en ervaren installatiepartners als Bogro en Van den Pol Elektrotechniek. Met als resultaat hogere isolatiewaarden van daken, wanden en vloeren dan geëist in het Bouwbesluit. Onze woningen hebben een MPG-score van ca. 0,4, exclusief installaties.


Een van onze specialisten spreken? Neem contact op met een huisvestingsadviseur

Wilt u weten wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Bel ons dan of vul het contactformulier in. We nemen direct contact met u op.