Slimmer bouwen

Industrialisatie

Onze woningen worden industrieel gebouwd. Dit is snel, efficiënt en duurzaam. Industrieel, modulair bouwen is een bouwtechniek waarbij de huisvesting grotendeels in de fabriek wordt vervaardigd. Het gaat om complete modules die we op de bouwplaats monteren tot één gebouw en daar voorzien van leidingwerk, elektra en alles wat er bij dat specifieke gebouw komt kijken.

Gecontroleerd bouwproces met minimale foutmarge


Deze manier van bouwen brengt veel voordelen met zich mee. Zo wordt er bij modulaire bouw in millimeters in plaats van centimeters gedacht, in maanden in plaats van jaren en in oplossingen in plaats van problemen. Daarmee biedt Jan Snel passende huisvesting voor iedereen. Het betekent dat Jan Snel slimmer, sneller én schoner bouwt dan conventionele bouwbedrijven.

Alle woningen van Jan Snel worden onder gecontroleerde omstandigheden vervaardigd in de fabriek. We hebben volledige controle over alle aanvoerlijnen en het volledige productieproces. Hierdoor is de foutmarge minimaal en wordt er continu een hoogwaardige kwaliteit gegarandeerd. Bovendien houdt geïndustrialiseerd bouwen efficiënter en effectiever bouwen in. Daardoor realiseert Jan Snel een tijdwinst van 30 tot 50 procent ten opzichte van traditionele bouw, met een hoger rendement voor opdrachtgevers als resultaat.


Modulaire woningen met traditioneel uiterlijk

Modulair bouwen veroorzaakt daarnaast minder overlast – lawaai, stof, bouwverkeer – voor omwonenden. De bouwplaatsen zijn kleiner en er zijn minder vervoersbewegingen nodig. Hierdoor wordt de CO2-uitstoot gehalveerd. Tot slot hebben wij met onze innovatieve bouwmethode volledige controle over leveringen van materiaal en grondstoffen. Dit maakt onze productie onschendbaar voor bijvoorbeeld weersomstandigheden of arbeidstekorten.

Modulaire woningen zijn van de buitenkant niet te onderscheiden van traditioneel gebouwde woningen. Ook voldoen de woningen aan de eisen van het Bouwbesluit. De woonconcepten worden onderheid met betonnen heipalen en voorzien van een betonnen fundering. De hoogwaardige afwerking en uitstekende isolatie zorgen voor een aangenaam binnenklimaat en een lage energierekening. Onze woningen zijn standaard conform BENG-regelgeving ontworpen en geproduceerd, en kunnen optioneel verder worden geüpgraded naar energieneutraal of NOM.

Een van onze specialisten spreken? Neem contact op met een huisvestingsadviseur

Wilt u weten wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Bel ons dan of vul het contactformulier in. We nemen direct contact met u op.