Sneller bouwen

Planning

Bij Jan Snel staat het houden aan planningen en afspraken hoog in het vaandel. Onze planningen zijn ambitieus, maar altijd haalbaar. Door strakke, duidelijke communicatie zijn onze opdrachtgevers altijd op de hoogte van de voortgang en de opleveringsdatum. Dat de realisatietijd van onze woonconcepten 30 tot 50 procent korter is dan bij conventionele bouw, heeft verschillende redenen.

Snellere productie en oplevering


Ten eerste kan er bij modulaire bouw direct na akkoord op de bouwplannen worden gestart met de uitvoering van het project. Het grondwerk op locatie kan tegelijk met de productie van modules in de fabriek worden opgestart. Daarnaast liggen de arbeidsproductiviteit en productiesnelheid van modulaire bouw een stuk hoger door automatisering en robotisering. En met die hogere productiviteit, wordt op elke schaal sneller geproduceerd en opgeleverd dan bij traditionele bouw. Geïndustrialiseerde bouw is niet alleen sneller, het verbetert ook de kwaliteit van de constructie en de afwerking.

Door alle elementen met uiterste precisie – en op hoge snelheid – te produceren, verbeteren we dus de kwaliteit. We behalen daarbij ook nog eens een tijdswinst van 30 tot 50 procent per project. Daardoor leveren we altijd de hoogste kwaliteit en geven we onze klanten duidelijke garanties als het gaat om planning.


Een van onze specialisten spreken? Neem contact op met een huisvestingsadviseur

Wilt u weten wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Bel ons dan of vul het contactformulier in. We nemen direct contact met u op.