De bouwsystemen van Jan Snel

De snelle oplossing

bent u gebaat bij snelheid en efficiëntie dan biedt Jan Snel de snelle oplossing. Deze oplossing kan binnen 1 dag geleverd worden en is zeer flexibel.

De praktische oplossing

Bent u op zoek naar een tijdelijke oplossing gecombineerd met comfort, dan is dit wat u zoekt. Snelle levertijd, maar een hogere binnenhoogte en met cementgebonden vloeren.

De kwalitatieve oplossing

Wanneer u op zoek bent naar een tijdelijke oplossing met een permanente uitstraling en permanente kwaliteit, dan is onze kwalitatieve oplossing de beste keus.

Bouwsystemen

K1000

K1500

K3000

Comfort
Isolatie
Flexibiliteit
Circulair
Energieprestatie
Levertijd
Binnenhoogte unit 2500 cm 2750 cm 2600 cm
Plaatsing
Uitstraling
Prijs

Unit op maat nodig?

Uw wens is onze ambitie. Dit betekent dat wij alles op alles zetten om samen met u tot de perfecte oplossing te komen. Naast de standaard systemen biedt Jan Snel ook maatwerk aan. Van een binnenhoogte van 4 meter en hoger tot aan een compleet, uniek bouwwerk voorzien van gevel. De oplossingen zijn eindeloos. Neem contact met ons op dan denken wij graag met u mee voor een totaal oplossing.Neem contact met ons op!

Wilt u weten wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Bel ons dan of vul het formulier in. We nemen direct contact met u op.