Jan Snel:
Binnen 24 uur een noodwoning

Jan Snel

Snel een comfortabel tijdelijk onderkomen

 

Bent u door een calamiteit direct op zoek naar een tijdelijk onderkomen? Al binnen 1 dag kan Jan Snel u voorzien van een noodwoning. Neem daarvoor contact op met een van onze huisvestingsadviseurs. Dan denken wij graag met u mee over een comfortabele oplossing.

60 jaar ervaring

Als specialist op het gebied van tijdelijke woonoplossingen voorzien we onze klanten 60 jaar van woonhuisvesting. Bij een grote brand of overstroming raken vaak hele gezinnen dakloos. Die kunnen misschien wel even bij vrienden of familie wonen, maar bij Jan Snel begrijpen wij als geen ander dat dit voor de langere termijn geen ideale oplossing is. Voordat de verzekeringen er samen uit zijn en er schoongemaakt of herbouwd kan worden, gaan er soms maanden voorbij. Een noodwoning van Jan Snel is dan een snelle, flexibele oplossing. Wij plaatsen binnen een kort tijdsbestek een complete woning of zelfs een heel woonblok. Ook voor de langere termijn biedt Jan Snel mooie tijdelijke onderkomens aan.

 

De praktische oplossing

Huur, koop en lease mogelijk

 • Complete woning vanaf 36 m²
 • Woonkamer, keuken, badkamer, 1 slaapkamer en hal
 • Uit te breiden met extra (slaap)kamers
 • Diverse opstellingen mogelijk
 • Uit voorraad leverbaar
 • Snelle levering mogelijk

 

De comfort oplossing

Huur, koop en lease mogelijk

 • Complete woning vanaf 36 m²
 • Woonkamer, keuken, badkamer, slaapkamers, hal en veranda
 • Uitgerust met betonvloeren
 • Verschillende typen mogelijk
 • Op aanvraag
 • Strakke en eigentijdse uitstraling met hoog afwerkingsniveau

In 4 stappen een woning kopen

Vul het contactformulier in.

Wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

Wij nemen samen uw wensen door, u ontvang vervolgens een vrijblijvende offerte.

Wij zorgen dat uw bestelling geplaatst wordt.

Wonen

Bekijk onze case

Toepassing: Woningen
Opdrachtgever: St. Willibrord Abdij
Locatie: Doetinchem

Vanwege de renovatie van het klooster moesten de monniken van de St. Willibrord Abdij tijdelijk uitwijken naar een nieuwe plek. Het werden deze tijdelijke containerwoningen van 414 m². Het geheel bestaat uit twaalf containerwoningen, blijft negen maanden staan en is in een week geplaatst.

 

Elke huisvesting is mogelijk bij Jan Snel

Bij Jan Snel is alles mogelijk. Het modulaire bouwsysteem van Jan Snel combineert snelheid met kwaliteit. Binnen 2 dagen kunnen wij bij Jan Snel een tijdelijke huisvesting voor u creëren.

Unit op maat nodig?

Voor snelle en tijdelijke oplossingen biedt Jan Snel zowel hergebruikte als nieuwe modulaire units aan. Mocht de oplossing die u zocht niet bij onze units op voorraad staan, dan maken we de units graag nieuw voor u!

De systemen van Jan Snel

Bij Jan Snel bouwen wij met verschillende systemen. Benieuwd naar de verschillen? Bekijk het hier. Wij denken graag met u mee over welk systeem het meest geschikt is voor uw huisvestingsvraag.


Selecteer een keuze

Ja, ik neem deel aan de 18-holes wedstrijd en het dinerJa, ik neem deel aan de clinic en het dinerJa, ik neem deel aan de golfdag, maar ik neem niet deel aan het dinerNee, ik ben helaas verhinderd
Bij het diner serveren wij vlees of vis. Maak hieronder uw keuze

VleesVis

Vraag een offerte aan

Wilt u weten wat wij voor u en/of uw bedrijf kunnen betekenen? Bel ons dan of vul het contactformulier in. We nemen direct contact met u op.

Ik ga akkoord met het privacystatement