Medewerkers Unitbouw (M/V) – Vestiging Hulst

Medewerkers Unitbouw (M/V) - Vestiging Hulst - Jan Snel

Voor onze vestiging in Hulst zijn wij wegens uitbreiding van het team per direct op zoek naar enthousiaste fulltime medewerkers Unitbouw. 

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Medewerkers Unitbouw (M/V) – Vestiging Hulst

Beweging in je carrière? Wees er snel bij!

FULL TIME

Jan Snel is een toonaangevend bedrijf op het gebied van flexibel bouwen. We vertalen wensen van opdrachtgevers in (semi)permanente huisvestingsoplossingen voor elk marktsegment. Wil jij met ons meegroeien in een markt die momenteel zeer sterk in beweging is? Reageer vandaag nog en kom verder bij Jan Snel.

Voor onze vestiging in Hulst zijn wij wegens uitbreiding van het team per direct op zoek naar enthousiaste fulltime Medewerkers Unitbouw (m/v). 

Functie:

Als medewerker unitbouw zijn je werkzaamheden zeer uiteenlopend. Denk hierbij aan het verrichten van alle voorkomende werkzaamheden zoals o.a. timmerwerken, schilderwerken, loodgieters- en of elektrawerkzaamheden. Deze kunnen zowel in de fabriek als op locatie worden uitgevoerd. Als medewerker unitbouw beschik je over technisch inzicht, ben je secuur en werk je mee in onze dagelijkse productie. Je houdt rekening met de veiligheid van anderen en de veiligheid van jezelf en gaat vertrouwelijk met informatie om.

Wij vragen:

  • Ervaring binnen een (bouw)technische organisatie
  • Je bent in het bezit van je VCA
  • Je bent stressbestendig en kan goed zelfstandig werken
  • Je bent in het bezit van een heftruck-certificaat

Wij bieden:

  • Je werkt binnen een gezonde en groeiende onderneming met een plezierig werkklimaat
  • Mogelijkheden tot interne doorgroei
  • Opleidingsmogelijkheden om je verder te ontwikkelen in je vakgebied
  • Een uitstekend pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden

Interesse?

Ben je enthousiast geworden over bovenstaande functie van Medewerker Unitbouw? Dan nodigen wij je graag uit om te reageren. Stuur je CV en motivatie naar Jan Snel bv, t.a.v. HR, per mail vacature@jansnel.com. Vermeld duidelijk op welke functie je solliciteert!

Medewerkers Unitbouw (M/V) – Vestiging Hulst

Sarah van den Berg - HR

Solliciteer direct op deze functie

Upload hier je CV