Marktsegmenten

Huisvesting van Jan Snel: eindeloze mogelijkheden binnen alle segmenten

Jan Snel biedt huisvestingsoplossingen van de hoogste kwaliteit voor elk segment. Of het nu gaat om onderwijshuisvesting, een kleedkamer of een nieuw kantoor; Jan Snel bouwt uw huisvesting slimmer, sneller én schoner.

Flexibele huisvesting voor elk segment

Bij Jan Snel bouwen we flexibel. Dat betekent dat we een gebouw kunnen opschalen wanneer meer ruimte gewenst is, en afschalen als deze ruimte niet meer nodig is. Of u nu op zoek bent naar een tijdelijk onderkomen of permanente huisvesting: Jan Snel biedt altijd een passende oplossing. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Door modulair te bouwen leveren we voor ieder marktsegment flexibele huisvesting van de hoogste kwaliteit. En dat met een tijdswinst van maar liefst 30-50% en 50% minder CO2-uitstoot. Zo bouwen we slimmere, snellere en schonere huisvesting die aan alle eisen voldoet.

Aletta Jacobscollege modulaire school
Specialist staat u graag te woord

“Kiezen voor circulaire huisvesting is kiezen voor een duurzame toekomst. Ontdek de voordelen voor uw bedrijf.”

Patrick Waumans, Hoofd Commercie België
Neem contact op
Patrick staat u graag te woord

Circulaire ambities

Modulair bouwen betekent circulair en demontabel bouwen. Dat heeft voordelen voor mens en milieu Net als traditionele gebouwen gaan onze modulaire huisvestingsoplossingen tientallen jaren mee. In plaats van ze aan het eind van hun levensduur te slopen, zetten we ze opnieuw in. Vaak op een andere locatie, met een andere indeling of vorm. De huisvestingsoplossingen van Jan Snel zijn daardoor circulair en voorbereid op de toekomst.

De voordelen van modulaire bouw

Modulair bouwen is een bouwtechniek waarbij grote delen van de huisvesting in de fabriek worden vervaardigd. Het gaat om complete modules die we op de bouwplaats monteren tot één gebouw en daar voorzien van leidingwerk, elektra en alles wat er bij dat specifieke gebouw komt kijken.

Meer over het modulaire bouwproces

Het bouwen in modules biedt een groot voordeel voor alle segmenten, vanwege de hoge mate van flexibiliteit. Door modulair te bouwen kan de capaciteit van huisvesting eenvoudig worden opgeschaald wanneer er behoefte is aan extra ruimte, en weer afgeschaald wanneer u deze ruimte niet meer nodig heeft. Daarnaast geeft modulaire bouw ons volledige controle over het bouwproces. Daardoor kunnen we altijd de hoogste kwaliteit leveren en geven we onze klanten duidelijke garanties als het gaat om planning. Jan Snel is daardoor in staat een tijdswinst van 30 tot 50 procent te realiseren ten opzichte van traditionele bouw en zorgt daarmee dat u zo snel mogelijk weer les kunt geven.

Meer over de voordelen van modulair bouwen

Uw wensen in hoog tempo gerealiseerd

Jan Snel is al ruim zestig jaar een rotsvaste partner als het gaat om modulaire huisvestingsoplossingen van de hoogste kwaliteit. Onze specialisten zorgen ervoor dat alle wensen op het hoogste tempo gerealiseerd worden. Dus inclusief alle wensen die u heeft.

Circulair bouwen

Er is werk aan de winkel voor de bouwsector. De manier van bouwen moet drastisch op de schop om bij te dragen aan de klimaatdoelstellingen. Duurzame, schone en innovatieve bouw wordt de standaard. Niet slopen, maar demonteren. Niet verspillen, maar hergebruiken. Bij Jan Snel geloven we in een schone wereld. Dat is niet zomaar een loze kreet, maar een visie voor de toekomst. Ons circulair bouwproces vloeit voort uit die visie.

Meer over de voordelen van circulair bouwen

De voordelen van circulair bouwen

Als we het over circulair hebben, dan bedoelen we dat bouwmaterialen opnieuw gebruikt kunnen worden. Van grondstof tot complete modules. De voordelen van circulair bouwen zijn eindeloos. We lichten er een aantal uit:

  • Leent zich perfect voor hergebruik
  • Materialen behouden hun waarde
  • Modules eenvoudig af te breken en weer op te bouwen
  • 50% CO2-reductie vergeleken met traditionele bouw
  • Bouwproces 30 tot 50% sneller
Modulair kantoor

De schonere toekomst is circulair

De uitdaging is om in elke stap van het bouwproces waarde te creëren. Als bouwbedrijf zijn we zelf verantwoordelijk voor de keuzes die we op het gebied van duurzaamheid maken. Daarom blijven we duurzame grondstoffen en producten hergebruiken en bouwen we energiezuinig.

Zo behouden we waarde én creëren we meerwaarde voor elk project, elke opdrachtgever en de wereld om ons heen. Door de gehele vastgoedsector mee te krijgen in onze duurzaamheidsinspanningen kunnen we de verdere benodigde stappen zetten om een duurzame toekomst te bouwen.

Bekijk onze projecten

Laat u hier inspireren door een greep uit al onze uitgevoerde opdrachten, van groot tot klein. Samen met u bedenkt ons team een passende oplossing bij al uw huisvestingsvragen.

Ontdek hoe we u kunnen helpen. Neem contact op.

  • Voor al uw vragen over onze huisvestingsoplossingen.
  • Snel contact met een van onze specialisten.
  • Vul het contactformulier in of bel ons direct.
Neem contact op
Patrick staat u graag te woord
Specialist staat u graag te woord
Patrick Waumans Hoofd Commercie België