Environmental
Environmental

Ons doel is een bouwproces zonder afval. Op dit moment worden 80% van onze modules hergebruikt.

271

GHG-emissies
kgCO2m2

5

CO2 Performance Ladder
(level)

48%

Mono streams
(recycle streams)

Onze rol in de waardeketen

Ons doel is een bouwproces zonder afval. Hier ziet u hoe we dat doen in het hele proces van modulair bouwen.

 

Model esg rapport

ONZE DOELEN

Environmentaldoelen 2030

 

Carbon neutral


80% Mono streams / recycle streams (recyclestromen)


– 80% own energy generation
– Projects
– Energy neutral

Klimaatverandering is een van de urgentste maatschappelijke problemen en we moeten als organisatie nog beter ons best gaan doen om de doelen van het klimaatakkoord van Parijs te halen. Ons bedrijf wil voor 2030 klimaatneutraal zijn. Innovatie en partnerschappen zijn cruciaal in het bereiken van dat doel.

Opdracht voor de 1000e tijdelijke woning

Nationaal Coördinator Groningen (NCG) heeft Daiwa House Modular Europe onlangs opdracht gegeven nieuwe tijdelijke woningen te bouwen in Loppersum en Wirdum. Hiermee is de opdracht om de 1000e ‘tijdelijke woning’ te realiseren verstrekt. Ondanks het tijdelijke karakter zijn deze woningen van dezelfde kwaliteit als permanente woningen en net zo comfortabel om in te wonen. Dit is een noodzakelijke voorwaarde, omdat mensen gemiddeld negen maanden in een tijdelijke woning verblijven voordat ze terug kunnen naar hun eigen woning. Afhankelijk van de mate waarin de eigen woning moet worden versterkt, varieert de verblijfsduur van enkele weken tot twee jaar.

Duurzaamheid voor milieu, maatschappij en bedrijfsvoering

Duurzaamheid gaat voor ons verder dan alleen het milieu. We dragen zorg aan onze planeet, de maatschappij en onze relaties met stakeholders. Lees meer over onze ESG thema’s.

Social

We leveren innovatieve, modulaire gebouwen en dragen zo bij aan de oplossing van maatschappelijke problemen zoals het woningtekort.

Governance

We werken volgens de hoogste ethische en bestuurlijke standaarden en dat maakt ons een betrouwbare partner voor de partijen waar we mee samenwerken

Daiwa ESG Rapport 2022

Zojuist gepubliceerd: Het complete overzicht van onze prestaties in 2022 en de doelen voor 2030 en daarna. Lees het ESG-verslag online.